Gå videre til hovedindholdet

Lige nu..

..ser det sådan her ud i vores have:

Tulipanerne jeg satte i efteråret er sprunget ud:

SÅ smukke..


Til venstre i billedet kan man lige ane en af de storkenæb jeg satte i efteråret
- håber den vokser sig stor, så den kan tage livet af noget af skvaldrekålen - ÆV!!

Yndigheden her springer også ud med små fine blomster
 - i skrivende stund har jeg desværre glemt navnet, det beklager jeg..

Moreltræerne står i fuldt flor
 - Uhm håber det betyder ligeså mange af de skønne bær som sidste år Mums!

Jeg har tidligere vist billeder af denne..
- nu har jeg fået opklaret at det rent faktisk er en staude - "Judaspenge".
Den er virkelig fin og står flere steder og spreder farve

TAK for hjælpen Tine

Det er en fryd at gå rundt i haven lige nu og se det hele vokse..
Der er  stadig langt igen i haven, men det hjælper på det og jeg er glad for hvert lille skridt vi får taget - dejligt at se at tingene ligeså stille tager form og bliver som man havde forestillet sig - som f.eks. tulipanerne.. Skønt :0)

Indenfor er der også forår :0)
Her lidt grene fra pæretræet..


Håber I nyder bededagsferien
 - rigtig god dag

Kommentarer

  1. Ej hvor ser det fint ud, dejligt der er så meget der springer ud.jeg kørte oppe ved klampenborg og dyrehaven idag, hvor er. Det flot nu hvor bøgen står lysegrøn
    Klem fra Tine

    Ps... Det var så lidt mht stauden..det tog kun et splitsekund, sidder jo ved pc'en hele dagen lang på mit arb.

    SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.