Gå videre til hovedindholdet

Puder med sjæl..

Det er hvad disse to fine pudebetræk skal omdannes til..

Pudebetrækkene har jeg fået af min mormor. De er lidt store, så jeg skal lige klippe lidt i dem..
Jeg har haft dem liggende et par måneder, men nu skal det være :0)

Er sikker på de bliver rigtig fine - og jeg ved lige hvor de skal stå og pynte..
Nemlig lige her i soveværelset på stolen.


Hvad med dig..
- har du nogen krea projekter du skal igang med ?

Kommentarer

 1. Det er så dejligt, når man kan få noget nyt og brugbart ud af noget, som ellers bare ville ligge og fylde i skuffer eller skabe :-)

  Jeg kan godt forestille mig, at jeg også skal have gang i symaskinen til efteråret og have syet nye puder m.m. til vores nye hjem :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er nemlig dejligt at kunne bruge de gamle sager ;0)

   Ja, man får lidt trang til nye puder mv. efter sådan en flytning.
   Det bliver i øvrigt bare så fint hos jer - sikke I knokler :0)
   Fortsat god arbejdslyst
   KH.

   Slet
 2. øhh ja syntes nok jeg har mange kreaprojekter til brylluppet men når det er overstået ville jeg gerne igang med at så nogle lift gardiner til mit køkken af det gamle sengeoverkast. Du ved det gamle lagner med blondekant for oven og intitaler på som man smed over sengetøjet i gamle dage, de minder meget om din pude...

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh ja, du har da vist rigeligt at se til lige pt. ;0) og alligevel giver du dig tid til at kommenterer her hos mig - tak for det :0)

   Det lyder spændende med dit liftgardin projekt - de bliver da super fine..

   Rigtig god aften
   KH.

   Slet
 3. Det er skønt når man kan lide noget som er "gammelt" - og når det så kan bruges på en "ny" måde, så det passer ind hjemme hos én! :)
  Mine projekter foregår pt. Ude i haven- men to bestillinger på posebukser ligger og venter, så når vejret Igen viser sig fra den "grå side"- smutter jeg ind til min symaskine!:)

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.