Gå videre til hovedindholdet

Mit hjem er mit slot #2

Som lovet kommer her lidt billeder fra selve Haveselskabets have, der danner rammen for udstillingen "Mit hjem er mit slot"..

Stier der bugter sig og gemmer på små oplevelser undervejs..
Flere steder var der stillet små blomsteropsætninger som disse..
De hvide skilte viser vej til de forskellige stande..

Haven er indelt i flere "rum" eller små haver..
I denne del er der forskellige pæoner - smukke ik.
 - og træpæonen her er jeg altså lidt vild med. Prøv lige at se blomsterhovedet.
Vi kiggede også på dem sidste år og jeg kunne stadig godt tænke mig et eksemplar i min have.

 Her danner et smukt staudebed ramme for en lille cafe ( hvor de iøvrigt havde en rigtig god kaffe - ikke noget fancy, bare kaffe - uhm.. )

 Her forskellige formklippede buskbumDer er også vand flere steder i haven, både en lille sø og så bassinet her.
Det skaber altså en hel særlig stemning at have vand i haven, men det kræver lidt arbejde, så det er ikke lige nu vi skal etablere en i haven herhjemme :0)

Sengen her har jeg vist - men lagde du mærke til rhododendronen bagved?

Det er nogen flotte rammer at gå rundt i - og suge inspiration til sig..Man får helt fornyet energi efter sådan en tur.

Idag står den på havearbejde herhjemme - jeg har lige et par nyindkøbte stauder og sommerblomster der skal på plads :0)

Rigtig god søndag
- og tak fordi du læser med

Kommentarer

 1. Dejlige billeder, det ser skønt ud :-)

  Du må også have en rigtig god søndag.

  SvarSlet
 2. Det ser virkelig inspirende ud, kan godt forstå at du har lyst til at hoppe ud i en masse projekter.

  SvarSlet
 3. Tak for rundvisningen. Hvor ser det godt ud.
  Ha´ en god aften.

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.