Gå videre til hovedindholdet

Kurvekiste og billeder af soveværelse

Så er den kommet på plads, den fede kurvekiste jeg købte på Frederiksberg.
Jeg har flyttet den lidt rundt de sidste par dage - men nu tror jeg den har fundet sin endelige plads - her i soveværelset, hvor den kan rumme ekstradyner mv. ( og et enkelt barn - ungerne synes den er et fantastisk skjulested hi hi..)


Den fine lille dåse her, købte jeg også i fredags..
Synes den er så fin med hortensiaen i..


Når jeg nu alligevel var igang med at tage billeder, synes jeg lige I skulle se resten af soveværelset.

Vores soveværelse ligger på 1.sal - ligesom børnenes værelser. Også her er der synlige bjælker og dejligt lyst, vi har nemlig en lille bid af kvisten i hver side af soveværelset - og det giver luft og lys :0)

Katten napper lige en middagslur - her er fred og ro ;0)

 Sengebordene er gamle og stammer hjemmefra mine forældre. Sengen er fra Ikea og er flyttet med fra det gamle hus - hvor den lige kunne stå under skråvæggen, men her kniber det lidt ved vinduet - men det går..
I vinduet står der en stor stage til bloklys, orkide og en fin figur Gårdejeren og jeg fik i bryllupsgave.
Sengetæppet og puder er fra TinekHome.. I den ene side af værelset har vi valgt at have et stort skab, der mangler lige en liste foroven, men ellers synes jeg det er blevet til en god udnyttelse af rummet.
Skabet er så dybt, at der er hylder bag bøjlestangen.

 Her kan man rigtig se det lille indhak kvisten giver - det er magen til i den anden side af værelset..
Den store engel er min favorit - en gave fra min mor..

På stolen ligger puden jeg syede af min mormors gamle hovedpudebetræk..

På væggen hænger knagen her med lidt nips, tørklæde og perlekæder..

Her vinduet i modsatte side, med udsigt til haven.
I glasvaserne prøver jeg hele tiden at have friske blomster
- denne gang er det Vild Kørvel..
Glasstagen til lys er en gave og der dannes et lille hjerte, når de to dele sættes sammen..


Det var rundturen i vores soveværelse
- tak fordi du læste med :0)Kommentarer

 1. Hvor er dit soveværelse bare fint, mange tak for kikket. ha en dejlig dag

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have - og også en god dag til dig ;0)
   KH.

   Slet
 2. SAmukt, enkelt og romantisk. Jeg synes de kviste og den "ikke firkantede" rum har så meget charme. Krinkelkroge hører hjemmet til:)
  Hvad har i så tilbage af renovering projekter? Det ser ud til at i er færdige?
  Mange hilsener fra Jelling

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak :0) ja jeg er også vild med de lidt "skæve" rum..
   jamen det begynder skam også at hjælpe på det ifht. renoveringen.. Tilbage er nu "kun" lidt små ting hist og pist.. maling af skabe og døre i entre - og så er det vist det indendørs.. Udendørs kommer vi ikke til at kede os forløbig - smiler..
   Men skønt at vi nu endelig kan læne os lidt tilbage og nyde resultatet ;0)
   Rigtig god aften til dig
   KH.

   Slet
 3. Sikke et fint soveværelse du har. Det har du fået lavet rigtigt fint.
  Kh Lonni

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have - rigtig god dag til dig :0)
   KH.

   Slet
 4. Hyggeligt soveværelse, men det er synd at sengen står op af vinduet.Så kan man ikke ligge og se ud.Helt den omvendte verden syntes jeg. ; - ) De møbler også sådan i Nord Amerika.

  SvarSlet
  Svar
  1. Uh ja, det ærgre også mig lidt at sengen står foran vinduet, men sådan blev det desværre nødt til at være.. Det er lidt svært at finde plads til den ellers, selvom rummet egentlig er temmelig stort.. Ville elske at ligge og kigge ud af vinduet :0)

   Slet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.