Gå videre til hovedindholdet

Mit hjem er mit slot #1

Jeg havde en skøn tur til Frederiksberg igår. Jeg var som bekendt afsted sammen med min mor, vejret var fint ( kun lille smule regn lige til slut..) og omgivelserne så smukke..
Her kommer lidt stemningsbilleder fra dagen..

Der var mange smukke roser - bland andet denne "Morten Korch". Den duftede dejligt og havde et fantastisk stort blomsterhoved.
Jeg har skrevet den på "Blomsterønskesedlen" - synes den var lidt stor at tage med hjem i bussen ;0)

 Her et lille glimt af standen fra "Anne Stine stauder".
Der var mange fristende planter - og nogen kom skam også med hjem, men dem må I lige vente med at se..


 Der var et smedefirma der også havde en stand med forskellige møbler mv.
De viste bl.a. denne "Himmelseng" til haven.. Her kunne man da godt lige tage en lille middagslur ik ;0)
Hmm Gårdejeren er faktisk uddannet smed - måske skulle jeg sætte ham lidt igang på værkstedet - smiler..


De havde også disse skulpturer med..

På standen her var der mange - billige - lækkerier.. Så her røg der også lidt med hjem i posen :0)

I det hele taget var der en del fristende steder - både med brugskunst, møbler og blomster og det er dejligt at kunne gå rundt og blive inspireret..

Jeg har også taget en del billeder af selve Haveselskabets have, som jo danner rammer for arrangementet - men dem viser jeg i næste indlæg..

Nu skal jeg nemlig lige ud at køre en lille tur.. Jeg købte en fed kurvekiste hos Vintage life, som jeg ikke kunne have med hjem, men heldigvis kunne jeg få lov at afhente den i Haslev, som ikke er langt herfra :0) Hvor heldig har man lige lov at være..


Rigtig god eftermiddag til jer derude


Kommentarer

 1. Det ser bare hyggeligt ud :O) Klem Betina

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - det var også rigtig hyggeligt ;0)
   Rigtig god søndag

   Slet
 2. Tak for dejlige billeder...... skal selv i Frederiksberg Have i morgen, og jeg GLÆDER mig :0))

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have :0)
   Rigtig god fornøjelse med besøget derinde idag - kan godt forstå du glæder dig ;0)
   God tur

   Slet
 3. Hvor ser det bare hyggeligt ud, har også lige været forbi Lullufant og blev helt vild..
  Jeg må bare afsted til næste år.

  Glæder mig til at se kurvekisten:-)

  Ha´en dejlig dag

  Knus Susi

  SvarSlet
 4. JA du skal da helt sikkert tage afsted - er sikker på det vil være noget for dig :0)
  Kurvekirsten er nu hentet - skal nok vise den frem senere..
  Rigtig god søndag

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.