Gå videre til hovedindholdet

Juleglimt..

Så er vi lidt over halvvejs i nedtællingen til juleaften..


Vi tænder masser af lys i mørket..


..og får afprøvet nye juleideer - og spist hjemmebagte småkager ;0) 

Forleden bagte vi pebernødder - efter opskriften her.. Mmm de smager altså godt og er et dejligt let og overskueligt projekt, for den 6-årige der synes dagene går ALT for langsomt..


 Nisserne er flyttet ind - indtil videre uden drillerier, men jeg er ikke sikker på det fortsætter sådan ;0)

 - bare for at være på den sikre side :0)


Et par julegaver er indkøbt og resten i næste uge en af de dage, jeg har tidlig fri..
Ingen stress og jag - kun december hygge.. Dejligt

Kommentarer

 1. Dejlige julebilleder! Og godt at høre at du er uden stress og jag. Jeg har haft for travlt de seneste par dage, og jeg GIDER IKKE blive julestresset, men det er lidt svært lige nu. Så hjælper det at læse et indlæg som dit :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Nana :-) nej vi gider ikke det julestress vel.. så hellere nappe en ekstra pause eller stille stund, så man får klaret hjernen lidt og får overskud ;-)
   Rigtig god weekend til dig

   Slet
 2. danke für die tollen inspirationen!!! liebe grüße und einen schönen 3. advent von angie

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.