Gå videre til hovedindholdet

Familiehygge

Vi stornyder feriedagene :0) For en gangs skyld er det nemlig HELE familien der har ferie - skønt..

Vi er helt nede i gear - ser film, spiser resterne af julens godter, spiller kort og nyder at der er sne og is udenfor..


2. juledag tog vi en tur i Vallø slotspark i det smukke vintervejr.
Vallø slotspark ligger ikke langt fra hvor vi bor og er bestemt et besøg værd, hvis man er på disse kanter. Her er smukt uanset hvilken årstid man kommer på.


Begge børn havde taget kælkene med under armen og der lå lige nok sne til at de kunne suse ned af bakken. Der var også et par store vandpytter, der var frosset til og de blev selvfølgelig straks afprøvet som glidebane ;0)

Idag har børnene også leget på glidebane - men denne gang var det på marken nede bag gården - stadig til stor fryd. Hvor er det dejligt at vejret skiftede og bød på lidt vinter her i juleferien.

Imorgen skal Gårdejeren på arbejde igen. Ungerne og jeg har stadig ferie - vi får besøg af deres fætre, så mens børnene er travlt beskæftiget med hinanden, tror jeg at jeg vil begynde at pille julepynten ned - det er vist tid nu..

Kommentarer

  1. Det lader til at have været en dejlig tur...finde billeder :)
    Jeg pillede julepynten ned forleden....det hjalp da lidt på "rodet"...men vi tager sidste nap i morgen og får ryddet det sidste op efter maleprojektet og rengjort hele huset, så vi kun skal hygge på årets sidste dag :)

    SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.