Gå videre til hovedindholdet

Familiehygge

Vi stornyder feriedagene :0) For en gangs skyld er det nemlig HELE familien der har ferie - skønt..

Vi er helt nede i gear - ser film, spiser resterne af julens godter, spiller kort og nyder at der er sne og is udenfor..


2. juledag tog vi en tur i Vallø slotspark i det smukke vintervejr.
Vallø slotspark ligger ikke langt fra hvor vi bor og er bestemt et besøg værd, hvis man er på disse kanter. Her er smukt uanset hvilken årstid man kommer på.


Begge børn havde taget kælkene med under armen og der lå lige nok sne til at de kunne suse ned af bakken. Der var også et par store vandpytter, der var frosset til og de blev selvfølgelig straks afprøvet som glidebane ;0)

Idag har børnene også leget på glidebane - men denne gang var det på marken nede bag gården - stadig til stor fryd. Hvor er det dejligt at vejret skiftede og bød på lidt vinter her i juleferien.

Imorgen skal Gårdejeren på arbejde igen. Ungerne og jeg har stadig ferie - vi får besøg af deres fætre, så mens børnene er travlt beskæftiget med hinanden, tror jeg at jeg vil begynde at pille julepynten ned - det er vist tid nu..

Kommentarer

  1. Det lader til at have været en dejlig tur...finde billeder :)
    Jeg pillede julepynten ned forleden....det hjalp da lidt på "rodet"...men vi tager sidste nap i morgen og får ryddet det sidste op efter maleprojektet og rengjort hele huset, så vi kun skal hygge på årets sidste dag :)

    SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Kastanjekrans

Jeg legede lidt med kastanjer igår aftes og her er resultatet: Lige nu hænger den på husvæggen, men den kan sagtens bruges liggende også.. Jeg er ikke helt sikker på den skal blive hængende her, men lige nu er det fint nok :0) Her lidt tættere på.. Prøv lige at se de smukke efterårsfarver.. Hvis du har lyst til at kaste dig ud i samme projekt, kommer her en kort vejledning: KASTANJEKRANS Materialer: * Halmkrans * Mos * Kastanjer - mange og i forskellige størrelser * Skallen fra kastanjer * Vinseltråd ( ståltråd på rulle..) * "Elefantråd" ( lidt tykkere ståltråd - købes i bundter ) - klippes i kortere stykker og bruges til at fastgøre kastanjerne.. ( stikkes i kastanjerne på samme måde, som når man laver kastanjedyr ) - skallerne har jeg kun fastgjort i spidsen.. Mos bindes på halmkransen med vinseltråden.. Herefter fastgøres kastanjer og skaller på kransen. De skal sidde tæt og så er det bare at "pusle" lidt og vende og dreje, så de sidder som du helst vil.

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.