Gå videre til hovedindholdet

Et par nisser er flyttet ind..

..der er ingen tvivl om at det kan være særdeles fristende at have butik! 
Når jeg køber ind til butikken, køber jeg jo ting, som jeg selv synes er fine og lækre - ellers er det lidt svært at stå og sælge det, synes jeg. MEN det betyder jo også at der er mange ting, JEG godt kunne tænke mig ;0) Det går jo ikke.. jeg bliver nødt til at begrænse mig og lade fornuften råde..


Men da jeg besluttede mig for at forhandle Maileg i butikken, havde jeg altså besluttet mig - jeg ville have et par nisser til mig selv i år :0)


Så er derfor er de søde nisser her, flyttet ind på gården. De har fået plads i den gamle gyngestol i selskab med julepude og lammeskind og skaber en hyggelig julestemning i stuen, sammen med de andre juleting.


Der er stadig mange ting  fra butikken, jeg godt kunne tænke mig at bære over gårdspladsen og ind i huset - men lige nu, står de altså bare på ønskesedlen ;0)


Forresten..skal lige huske at sige at jeg har nedsat en del af julepynten i butikken med 50% og Maileg julepynten er nedsat med ca. 20%.. Bare et lille tip ;0)

Kommentarer

 1. Åh, du kan tro jeg kender det med at man gerne vil have alle tingene fra butikken selv. Jeg har faktisk af og til ærgret mig når jeg har solgt noget jeg ikke nåede at få selv. Men, som du siger, man kan jo ikke få én af hver eneste ting ...

  SvarSlet
  Svar
  1. ☺ jeg tænkte godt du havde det lidt på samme måde Nana..

   Slet
 2. Det lyder bekendt.. Men må ikke mange butiksejer har det sådan.... !! I stedet nyder jeg tingene i butikken - det er jo næsten som at have det selv !! :) (Specielt når du, som jeg også har butikken hjemme !!)
  Jeg er også vild med Maileg - og måtte også eje et par i år... Dog ikke af de helet store....

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Susanne
   Ja det hjælper helt sikkert at man kan nyde det i butikken ☺ og særligt, som du siger, når man har den hjemme.

   Slet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære opslag fra denne blog

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Kastanjekrans

Jeg legede lidt med kastanjer igår aftes og her er resultatet: Lige nu hænger den på husvæggen, men den kan sagtens bruges liggende også.. Jeg er ikke helt sikker på den skal blive hængende her, men lige nu er det fint nok :0) Her lidt tættere på.. Prøv lige at se de smukke efterårsfarver.. Hvis du har lyst til at kaste dig ud i samme projekt, kommer her en kort vejledning: KASTANJEKRANS Materialer: * Halmkrans * Mos * Kastanjer - mange og i forskellige størrelser * Skallen fra kastanjer * Vinseltråd ( ståltråd på rulle..) * "Elefantråd" ( lidt tykkere ståltråd - købes i bundter ) - klippes i kortere stykker og bruges til at fastgøre kastanjerne.. ( stikkes i kastanjerne på samme måde, som når man laver kastanjedyr ) - skallerne har jeg kun fastgjort i spidsen.. Mos bindes på halmkransen med vinseltråden.. Herefter fastgøres kastanjer og skaller på kransen. De skal sidde tæt og så er det bare at "pusle" lidt og vende og dreje, så de sidder som du helst vil.

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.