Gå videre til hovedindholdet

2. søndag i advent

Så blev det anden søndag i advent - og det slog mig lige at jeg vist ikke havde fået vist billeder af dette års adventsdekoration.


Den er nu ikke så meget anderledes end sidste år, jeg er nemlig blevet så glad for den aflange stjerne kasse at jeg besluttede at lave dekorationen heri igen.


I år har jeg udover kogler, valnødder, husløg og forskelligt mos også brugt kanelstænger og lidt "stjernedrys".


Dagen idag har været en stille og rolig én af slagsen. Begge børn har været hos legekammerater, Gårdejeren har arbejdet på værkstedet, så jeg har haft huset for mig selv - ikke helt dårligt ;0)

Jeg har været lidt i butikken, pyntet lidt (mere) til jul, surfet i blogland og drukket en god kop kaffe, imens jeg så Claus Dalbys adventsudsendelse på computeren. Hvis du ikke har set dem endnu, synes jeg du skal gøre det - du finder et link lige her.

Claus Dalby har i øvrigt også udgivet en gratis e-bog, i samarbejde med bl.a. Sif Orellana  - den kan også anbefales og du finder den lige her

Dejligt engang imellem at have sådanne alene (stjerne) stunder  *

Træ stjernerne jeg har brugt, finder du lige her


Kommentarer

 1. Den er så fin, den stjernekasse - og også din adventsdekoration.
  Min ligner til forveksling - er nemlig helt vildt glad for den stjernekasse jeg købte af dig sidste år :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. :0) Hvor er det bare dejligt at høre Ketty..
   Ha' en god dag
   KH.

   Slet
 2. danke für die tollen bilder!!! eine schöne woche wünscht angie

  SvarSlet
  Svar
  1. Danke Angie - und schöne woche für dich :0)

   Slet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.