Gå videre til hovedindholdet

2. søndag i advent

Så blev det anden søndag i advent - og det slog mig lige at jeg vist ikke havde fået vist billeder af dette års adventsdekoration.


Den er nu ikke så meget anderledes end sidste år, jeg er nemlig blevet så glad for den aflange stjerne kasse at jeg besluttede at lave dekorationen heri igen.


I år har jeg udover kogler, valnødder, husløg og forskelligt mos også brugt kanelstænger og lidt "stjernedrys".


Dagen idag har været en stille og rolig én af slagsen. Begge børn har været hos legekammerater, Gårdejeren har arbejdet på værkstedet, så jeg har haft huset for mig selv - ikke helt dårligt ;0)

Jeg har været lidt i butikken, pyntet lidt (mere) til jul, surfet i blogland og drukket en god kop kaffe, imens jeg så Claus Dalbys adventsudsendelse på computeren. Hvis du ikke har set dem endnu, synes jeg du skal gøre det - du finder et link lige her.

Claus Dalby har i øvrigt også udgivet en gratis e-bog, i samarbejde med bl.a. Sif Orellana  - den kan også anbefales og du finder den lige her

Dejligt engang imellem at have sådanne alene (stjerne) stunder  *

Træ stjernerne jeg har brugt, finder du lige her


Kommentarer

 1. Den er så fin, den stjernekasse - og også din adventsdekoration.
  Min ligner til forveksling - er nemlig helt vildt glad for den stjernekasse jeg købte af dig sidste år :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. :0) Hvor er det bare dejligt at høre Ketty..
   Ha' en god dag
   KH.

   Slet
 2. danke für die tollen bilder!!! eine schöne woche wünscht angie

  SvarSlet
  Svar
  1. Danke Angie - und schöne woche für dich :0)

   Slet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Kastanjekrans

Jeg legede lidt med kastanjer igår aftes og her er resultatet: Lige nu hænger den på husvæggen, men den kan sagtens bruges liggende også.. Jeg er ikke helt sikker på den skal blive hængende her, men lige nu er det fint nok :0) Her lidt tættere på.. Prøv lige at se de smukke efterårsfarver.. Hvis du har lyst til at kaste dig ud i samme projekt, kommer her en kort vejledning: KASTANJEKRANS Materialer: * Halmkrans * Mos * Kastanjer - mange og i forskellige størrelser * Skallen fra kastanjer * Vinseltråd ( ståltråd på rulle..) * "Elefantråd" ( lidt tykkere ståltråd - købes i bundter ) - klippes i kortere stykker og bruges til at fastgøre kastanjerne.. ( stikkes i kastanjerne på samme måde, som når man laver kastanjedyr ) - skallerne har jeg kun fastgjort i spidsen.. Mos bindes på halmkransen med vinseltråden.. Herefter fastgøres kastanjer og skaller på kransen. De skal sidde tæt og så er det bare at "pusle" lidt og vende og dreje, så de sidder som du helst vil.

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.