Gå videre til hovedindholdet

En hurtig nytårsdekoration

Idag fik jeg lavet en hurtig og enkel nytårs dekoration.


Jeg har brugt samme fremgangsmåde, som jeg brugte da jeg lavede adventsdekoration i konservesdåser - men altså pynt mv. kan jo varieres og derfor kan dekorationen bruges til mange anledninger.


Jeg forestiller mig også at den vil være fin på et sommer bord med roser eller andre friske blomster i bunden. Eller måske som borddekoration til en konfirmation eller barnedåb..Men idag altså til nyårsbordet ;0) - og derfor med et par stjerner, en fin blondesløjfe, et husløg, lidt sølvglimmer og mos..

Jeg håber I alle får en rigtig dejlig aften

RIGTIG GODT NYTÅR


Kommentarer

 1. Tak! Og godt nytår til dig og dine!
  Kh Nana

  SvarSlet
 2. så koselig og fin borddekorasjon :)

  godt nyttår :)

  SvarSlet
 3. Du ønskes også et rigtig godt nytår.
  Hvor er de fine dine dekorationer, dem er jeg da vild med, og som du skriver er de ret hurtige at lave - rigtig fin ide og god inspiration !!!
  Mange hilsner
  Anita

  SvarSlet
 4. Konservesdåserne er bare rigtig fine - ser for mit indre øje et rustikt langbord med mange af den slags dekorationer hen ad bordet! Jeg glæder mig til at følge dig i det nye år, der er altid god inspiration at hente hos dig! Godt nytår til dig og dine!

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.