Gå videre til hovedindholdet

Så er juletræet klar..

Idag fik vi vores juletræ ♥
Traditionon tro var det Gårdejeren der hentede det og datteren var med til at pynte det.
Vores pynt er et mix af ungernes hjemmelavet pynt, noget pynt fra min barndom, samt lidt nyere- primært i natur og røde farver.

Vi har altid levende lys på træet juleaften, men Gårdejeren synes det er lidt ærgerligt at der kun er lys i træet denne aften og foreslog derfor en lyskæde.. hmm det skulle jeg lige tænke over ;-)
Men selvfølgelig skulle det da prøves og jeg synes faktisk det er ok- men juleaften bliver det altså med levende lys :-)

Hvilke lys har I på jeres juletræ?

Kommentarer

 1. Vi har levende lys, og sætter gerne nye lys i til de næste dage. Rigtig glædelig jul.

  SvarSlet
 2. Glædelig jul til dig også, vi har også elektriske lys men juleaften er det levende hvide lys..
  Jeg har desværre ikke været så aktiv herinde som jeg gerne ville, da jeg har været mere aktiv på min facebook side og som administrator for gruppen "alle os der elsker fransk landstil" og alle os der elsker fransk landstil til salg gruppen hvor der er knapt 12000 medlemmer... håber det går godt for din butik og ønsker dig alt godt i det nye år... klem fra Tine

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak..
   Hold da op, sikke da et arbejde - men spændende tænker jeg, og lige dig ☺
   det går fint med butikken, dog er jeg ved at lide lidt af pladsmangel og overvejer stærkt at inddrage lidt af stalden..
   du må kigge forbi i det nye år, det kunne være hyggeligt ♡
   kram herfra

   Slet
 3. Det ser rigtig fint ud :-) - Vi har nu også levende lys på træet juleaften, men det er jo en smagssag. - I ønskes en rigtig glædelig jul og godt nytår med tak for det gamle :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Bente. Og rigtig glædelig jul og godt nytår til dig og dine ♡

   Slet
 4. Det er et smukt træ <3
  Vi har begge dele på træet. Juleaften når vi danser omkring træet slukkes lyskæden og de levende lys tændes.
  Jeg vil ønske dig og din familie en rigtig glædelig jul og et godt nytår.
  Knus Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Birgitte
   her blev de levende lys også tændt da vi skulle danse om træet.
   også rigtig glædelig jul og godt nytår til dig ☺

   Slet
 5. Glædelig jul til dig og din familie.....
  Fantastisk oplevelser her i Blogland - glæder mig til endnu et år...
  Julekram Susanne

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Susanne og ja, det har været et dejligt inspirerende år her i blogland.
   Kram herfra

   Slet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Kastanjekrans

Jeg legede lidt med kastanjer igår aftes og her er resultatet: Lige nu hænger den på husvæggen, men den kan sagtens bruges liggende også.. Jeg er ikke helt sikker på den skal blive hængende her, men lige nu er det fint nok :0) Her lidt tættere på.. Prøv lige at se de smukke efterårsfarver.. Hvis du har lyst til at kaste dig ud i samme projekt, kommer her en kort vejledning: KASTANJEKRANS Materialer: * Halmkrans * Mos * Kastanjer - mange og i forskellige størrelser * Skallen fra kastanjer * Vinseltråd ( ståltråd på rulle..) * "Elefantråd" ( lidt tykkere ståltråd - købes i bundter ) - klippes i kortere stykker og bruges til at fastgøre kastanjerne.. ( stikkes i kastanjerne på samme måde, som når man laver kastanjedyr ) - skallerne har jeg kun fastgjort i spidsen.. Mos bindes på halmkransen med vinseltråden.. Herefter fastgøres kastanjer og skaller på kransen. De skal sidde tæt og så er det bare at "pusle" lidt og vende og dreje, så de sidder som du helst vil.

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.