Gå videre til hovedindholdet

Vibeæg

Det er svært at vælge en favorit forårsblomst - men jeg har altså en forkærlighed for vibeæg. Jeg har svært ved at gå forbi, hvis jeg ser dem :0)


Det lykkedes heller ikke denne gang - så nu står der en her i vinduet på arbejdsværelset og holder madonna'en med selskab.
Sammen med et lille lys med tekst, blev det til et fint lille stilleben..


 
 Har du mon nogen favorit forårsblomst?

Kommentarer

 1. Jeg har også vibeæg som forårsfavorit. Skønt stilleben, du har lavet :-)

  SvarSlet
 2. Vibeægget har en lethed over sig som er helt særlig. Så jeg deler din fascination af denne lette blomst. Men min favorit forårsblomst er perlehyasinten.

  SvarSlet
 3. Jeg har det på præcis samme måde som dig med vibeæg, og i en blomsterforretning jeg har handlet en del tog indehaveren altid imod mig om foråret når vibeæggene var ankommet med ordene dine ynglinge er hjemkommet, og så var det jo bare med at handle ;0) nu har hun desværre lukket sin butik, men vibeæg kan man da heldigvis købe andre steder.
  Fint ser det ud at du har sat de to madonnaer stævne !
  God dag.
  Mange hilsner
  Anita

  SvarSlet
 4. Elsker også vibeæg... Men foråret gør vist at vi higer efter de fleste løgvækster og blomster med farve....
  Skøn blog du har....

  SvarSlet
 5. Ja vibeæg er skønne. Har rigtig mange i haven, men de er slet ikke på vej endnu. Jeg må hellere købe et par potter :-) En af mine forårsfavoritter, er den babylyserøde tusindfryd. Det er svært at vælge en ud, for er jo begejstret for dem alle :-)

  SvarSlet
 6. Enig med jer, de er fantastiske! Jeg satte ret mange sidste år, men har har lagt vores nye redskabsskur ovenpå. Håber blot vi får det op inden de begynder at spire.

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.