Gå videre til hovedindholdet

Det tog lige lidt tid..

..for fuglene at vænne sig til det nyde foderhus, men nu bliver det flittigt brugt..
Jeg har dog ikke været hurtig nok med kameraet, så billederne er uden fugle ;0)

 
Huset er rundt, med flere indgange og særligt mejserne der er glade for det. Men vi har besøg af mange fugle ved havens foderhuse - bl.a. den store flagspætte, der dagligt kigger forbi og tager for sig af mejsekuglerne, men også solsort, skovduer og spurve kommer forbi - af og til også en rovfugl - det  er en spændende fugl, men det er også lidt voldsomt, når den kommer flyvende og går på rov efter småfuglene..
 
 
Hvis I vil læse mere om havens fugle, skulle I kigge forbi Vivis blog - hun har lavet en rigtig fin lille serie om de fugle, der kommer på besøg i hendes have, bl.a. en smuk grøn fasan. Her har vi "kun" besøg af almindelige fasaner, men det er nu også hyggeligt..
 
Billedet her er et gammelt et, men synes nu ikke I skulle snydes for et "fuglebillede" :0)
 
God lørdag ..
 
- nu vil jeg suse i haven og hjælpe Gårdejeren, der har fået "forårskuller" og er godt i gang med motorsav og oprydning i haven..
 

Kommentarer

 1. Tillykke med det nye foderhus til fuglene. Det er rigtig fint! - og dejligt at fuglene har taget det til sig og bruger det.

  SvarSlet
 2. Ja, det er sjovt som fuglene altid skal bruge tid på at vænne sig til nye fodersteder. Godt de har fundet ud af det nu :-)

  SvarSlet
 3. Det er rigtig flot og tillykke med det. Det er så hyggeligt med de små fugle i haven. :)
  Fortsat god weekend.
  knus Birgitte

  SvarSlet
 4. Det er da de fineste og mest stilrene fodersted jeg har set længe :-) Tillykke med det! -B

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.