Gå videre til hovedindholdet

Der er forår i luften

Efter et par sene dage på arbejdet, er det nu blevet weekend og for vores vedkommende også vinterferie :0)

I dag har jeg brugt formiddagen udenfor - det har været dejligt, selvom vejret ikke er ligeså fantastisk som i går, så kan man stadig mærke det er varmere..uhm..vi går mod forår.

 
Ved hoveddøren har jeg tilføjet lidt mere forår, i form af grenene her:
 
  
De er kommet i en gammel (sylte?) krukke, som jeg fandt i stalden. Jeg har pyntet grenene med små glaskolber, bundet fast med kobbertråd.

 
I kolberne har jeg sat små afskåret tulipaner i lilla - jeg har nemlig en buket i stuen, der er ved at "synge på sidste vers".. måske skulle de have været hvide, for at passe til vintergækker og hyacinter, men synes nu egentlig det er lidt fint med en lille farveklat ;0)

 
Tror i øvrigt jeg skal forbi planteskolen i løbet af weekenden - kan se flere af jer har købt hornvioler mv. og det ville da lige være prikken over i'et her ved hoveddøren..
 


 
Det er i øvrigt ikke det eneste sted der er kommet en stor "buket" grene..
Her ved indgangen til butikken ( som også er det første man ser, når man kører ned af vejen til gården), er der kommet grene i en gammel mælkejunge.

 
Grenene her er, ligesom ved hoveddøren, blevet pyntet - men denne gang med små zinkfugle..

 
Ha' en dejlig (forårs) lørdag derude :0)

Kommentarer

 1. Hvor ser det fint og hyggeligt ud! - Også god lørdag til dig :-)

  SvarSlet
 2. Sikke en fin velkomst man får... Når man kommer til jeres hjem, og når man som I skal til at nyde jeres ferie. Foråret er på vej, og det er så skønt. Jeg har stadig en stor flok juleroser stående ved døren - men hyacinterne er på vej, ligesom en stor krukke hvor alle de "brugte" krukke-løg er genbrugt.
  Mange hilser og rigtig god weekend og ferie.
  Susan

  SvarSlet
 3. Friskt og dejligt forårsagtigt, det er hvad dine billeder udtrykker. Skøn ide med de små glaskolber og tulipaner, lige til at kopiere. Fortsat god weekend til dig.

  SvarSlet
 4. Det ser vildt hyggeligt ud med dine forårsarrangementer :-)
  Temperaturene udenfor er ved at være fine, men her blæser det en hel pelikan i dag, så lysten til udendørs aktiviteter er ikke til stede her.

  SvarSlet
 5. Det ser hyggeligt ud..... Har føjet dig til min blogg liste....

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.