Gå videre til hovedindholdet

Plantereol m. forår

I øjeblikket ser en del af vores have lidt sølle ud! Den er nemlig gravet op, fordi vi skal tilsluttes offentlig kloak. Jeg glæder mig til det er overstået og vi igen kan få haven til at ligne andet end et "månelandskab".. Men indtil det da, laver jeg små "åndehuller" hist og pist - bare for at slippe for at se på bar jord!
Ved den lille terrasse op til udestuen, hvor arbejdsværelset/kontoret ligger, står denne plantereol.

 
I denne uge blev den "forårs-opgraderet" lidt med løgplanter, hornvioler, hø og æg..
 
 
Husløgene her er "genbrug" og har stået ude siden sommer..
 
  
 
På terrassen står også et cafesæt af jern. Det kan ses inde fra huset - så det fik også lige et par blomster.
Det er rart, når man går rundt derude - at øjet kan finde lidt andet end huller og jord..


Forhåbentlig nærmer vi os afslutningen  på kloak projektet i denne weekend og så kan vi komme videre.. det bliver dejligt..

Kommentarer

  1. Det ser fint ud! Jeg håber at graveriet snart bliver overstået, så I kan blive helt klar til havesæsonen!

    SvarSlet
  2. Hvor hyggeligt med dit plantebord, fine krukker du har lavet. Skønt I snart kan se en ende på kloak projektet. God weekend.

    SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.