Gå videre til hovedindholdet

Nye billeder

I dag fik jeg endelig gjort noget, jeg har tænkt på et stykke tid..
Nemlig at få nogle billeder op på væggen, på det nye badeværelse.

Jeg synes der har været lidt bart på de hvide vægge - i modsætning til det andet badeværelse, hvor der er tapet på en del af væggen. 

Vi har altid haft billeder på vores badeværelser, men af en eller anden årsag, har vi bare ikke fået noget op på det her, før nu..

 
Løsningen blev disse tre blomster billeder. Lavet af 3 kort, lidt sort karton og så nogle sorte rammer, jeg havde liggende.

 
Jeg er glad for resultatet - og det er en nem, enkel og billig måde at få nye billeder på.
 
 
Tror måske jeg skal lidt på jagt efter nogle fine kort, der kan bruges som billeder på børnenes værelser. De kunne nemlig godt trænge til lidt nyt på væggene ;0)
 

 

Kommentarer

 1. Det ser rigtig smukt ud med de fine billeder og mørke rammer :-)

  SvarSlet
 2. Fine billeder til et lækkert badeværelse!

  SvarSlet
 3. 3 fine billeder du har sat op.. De pynter.
  God ide med at bruge kort.
  Tak for kigget.
  Ha´ en dejlig aften.

  SvarSlet
 4. Jeg synes det ser fint ud med nogle små billeder på badeværelser.

  På mit har jeg tre små håndmalede vandfarvebilleder med romerske motiver (Den spanske trappe, Colosseum og Trevifontænen.) Billederne købte jeg - i dyre domme - af en gadekunstner i Rom, men de er superflotte, og så er det jo ligemeget næsten med prisen :)

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.