Gå videre til hovedindholdet

Hurtig lille Giveaway

Jeg er i ferie stemning og har derfor lyst til at lave en hurtig lille Give Away :0)

Jeg har været i butikken og hapse 3 af de skønne blomster kort, som du nu har mulighed for at vinde.

Jeg har selv brugt kortene til billeder, der hænger på vores badeværelse, men du kan bruge dem til lige det du har lyst til..

Kortene du kan vinde er uden rammer ;0)

 
Reglerne er enkle - en kommentar = 1 lod..
Jeg trækker en vinder på søndag d. 23. marts

Held og lykke

Kommentarer

 1. Sikke fine kort. De vil gøre sig fint hos mig. Dejlig blog du har.

  SvarSlet
 2. Ihhhh de er fine. Jeg vil rigtig gerne deltage.
  Mange hilsner fra Susan

  SvarSlet
 3. Så fine kort, dem ville jeg gerne vinde :-)
  Kh Rikke - Myggestikket

  SvarSlet
 4. De vil pynte på mit nye kontor.
  lki@lobe.dk

  SvarSlet
 5. Hvor er de fine, jeg holder så meget af blomster så det vil være dejligt at eje de fine kort. Havehilsen Lene.

  SvarSlet
 6. Det er nogle fantastisk yndige kort. Hvis jeg skulle vinde dem, vil jeg rydde vores køleskab for grimme sedler og sætte kortene op med nogle fine magneter. Det er da noget man bliver glad af at se på.
  Det er længe siden jeg har været inde på din blog, så jeg har set dine indlæg igennem for i år og det smukkeste billede er klart det fra d. 1.2. med den smukke hyacint. Jeg er meget facineret af den måde den er pyntet på. Tror jeg vil snuppe idéen:)
  Mange hilsner fra Eliane.

  SvarSlet
 7. Klart jeg vil være med.
  Sikke nogle fine kort og det ser smukt ud når du har sat dem i ramme. :)
  Fortsat god dag.

  Knus Birgitte

  SvarSlet
 8. Fine kort - jeg er med.
  tagelaursenpiaeriksen@gmail.com
  herframinverdengaer.blogspot.dk

  SvarSlet
 9. Nydelige kort, vil gjerne være med på trekningen! Mvh. annemarigabrielsen@gmail.com

  SvarSlet
 10. De vil helt klart pynte hos mig(så jeg xxx fingre;0)
  Håber du får en dejlig dag:0)
  kh Laila.

  SvarSlet
 11. Ja det er altid hyggeligt med kommentar....
  God dag til dig

  Knus Susanne

  SvarSlet
 12. Det er nogle flotte motiver så jeg vil da gerne være med
  Gerdaipauk@gmail.com

  SvarSlet
 13. Ved ikke lige om min tidligere kommentar gik igennem. Smukke kort og tusind tak for en altid skøn og inspirerende blog :-)

  SvarSlet
 14. HEI
  slenger meg med
  nydelige kort.
  hilsen TOVE

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.