Gå videre til hovedindholdet

Påskerier..

Uhm! Første dag i påskeferien :0) Det var tiltrængt - sidste uge var lidt hektisk med aftenmøder mv. Men nu er det nu - og det er dejligt..

Weekenden blev brugt til "kaffedate" med en god veninde, spisning hos gode venner og en god solid oprydning og rengøring indendørs ( ja, jeg håber altså vejret bliver lidt bedre den kommende uge, så jeg kan få klaret lidt af de udenndørs projekter jeg har planlagt..)

Jeg har også fundet lidt mere påskepynt frem og så er det blevet til disse små opstillinger:

De fine æg jeg vandt hos MilleVanille har fået selskab af et keramikæg, viol og et fint påskekort i gammel stil..
Det gamle fad er ligeledes fra MilleVanille..

Her ses kortet tættere på..

Glasklokken er også blevet påskepyntet, med en glaspotte med viol og vagtelæg, fine sølvæg og til slut endnu et påskekort i gammel stil..
Jeg faldet for disse kort - synes de er så fine..

Disse æg har jeg haft i nogen år og de er selvfølgelig også kommet frem i år..

Her det store lidt tættere på..

De næste par dage byder på lidt mere påskehygge - vi skal nemlig have bagt påskesmåkager og lavet marcipan påskeæg - mums ;0)
- og så skal vi helt sikkert en tur i skoven. Jeg så nemlig på min løbetur i weekenden, at anemonerne er kommet frem - så fine..

Hvad med jer - er I klar til påske?

Tavlen i køkkenet har også fået et "påske touch" ;0)

Kommentarer

 1. Tak for linket og glædelig påske rigtig fine opstillinger

  SvarSlet
 2. Det er SÅ fint, dit påskepynt. I dag kommer min veninde og hendes to små børn på en lille mini ferie.:)..- to påskefrokoster og besøg af mine to niecer er hvad der også venter os i påsken! (Plus Påskehygge i butikken)
  Rigtig god påske til dig og dine:)
  Knus fra Mette

  SvarSlet
 3. Det er nogle rigtig søde påskedekorationer, du har lavet. Måske jeg kan nå at gøre dig kunsten efter. Tak for ideer og inspiration her på din blog.
  Rigtig god påske
  De bedste hilsener
  Kirsten

  SvarSlet
 4. Hej med jer
  Tak for jeres søde kommentarer - det varmer altid rigtig meget og jeg er glad for at kunne inspirerer :0)
  Rigtig god påske til jer
  KH.

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.