Gå videre til hovedindholdet

Aftenstemning

En dejlig weekend har nået sin ende..
For vores lille families vedkommende har den stået i samværets tegn :0)
Lørdag stod den på dejlig frokost hos farmor og idag har lillepigen været på sit første besøg hos nabopigen - til stor fornøjelse for begge tøser - skønt!
Senere på eftermiddagen tog hele familien - inkl. mormor og morfar og min morbror afsted til det nærliggende fodboldstadion, hvor sønnen skulle spille opvisningskamp og efterfølgende løbe på banen med superligaholdet!! Behøver jeg sige han var stolt ;0) ( Og det var resten af familien også..)
Jo - det har været en dejlig weekend med gode oplevelser.

Billedet herunder er taget på min aftenrundtur - smukt ikke..Når jeg går aftentur har jeg stort set altid selskab af de 3 banditter her.. ;0)
 - og hunden, men han var løbet i forvejen!


Næste weekend bliver knapt så afslappende :0) Det er nemlig planen at den skal stå havens tegn..
- Jeg nævner lige klargøring af køkkenhave, flytning af buskbum, almen oprydning og forhåbentlig afbrænding af noget af alle de grene mv. vi har samlet sammen... hmm det er vist godt vi har samlet kræfter i denne weekend - smiler..

Håber I har haft en dejlig weekend
- god aften..

Kommentarer

  1. Jeg elsker de weekender hvor der er tid til at være sammen, uden for meget på programmet.:) Jeres weekend er lige sådan en af slagsen, og du har fået taget nogle flotte billeder til gennebogen:)
    Mandags knus fra Mette

    SvarSlet
  2. Hov, der skulle jo stå gemmebogen! :)

    SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære opslag fra denne blog

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Kastanjekrans

Jeg legede lidt med kastanjer igår aftes og her er resultatet: Lige nu hænger den på husvæggen, men den kan sagtens bruges liggende også.. Jeg er ikke helt sikker på den skal blive hængende her, men lige nu er det fint nok :0) Her lidt tættere på.. Prøv lige at se de smukke efterårsfarver.. Hvis du har lyst til at kaste dig ud i samme projekt, kommer her en kort vejledning: KASTANJEKRANS Materialer: * Halmkrans * Mos * Kastanjer - mange og i forskellige størrelser * Skallen fra kastanjer * Vinseltråd ( ståltråd på rulle..) * "Elefantråd" ( lidt tykkere ståltråd - købes i bundter ) - klippes i kortere stykker og bruges til at fastgøre kastanjerne.. ( stikkes i kastanjerne på samme måde, som når man laver kastanjedyr ) - skallerne har jeg kun fastgjort i spidsen.. Mos bindes på halmkransen med vinseltråden.. Herefter fastgøres kastanjer og skaller på kransen. De skal sidde tæt og så er det bare at "pusle" lidt og vende og dreje, så de sidder som du helst vil.

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.