Gå videre til hovedindholdet

Klar til weekend


Her er "aftenbakken" dækket og vi er klar til at starte på weekenden.
Ungerne ser Disney og spiser fredagsguf, Gårdejeren "roder" på værkstedet og jeg blogger :0)

God aften til jer derude
- og rigtig god weekendKommentarer

 1. Ahhhh hvor ser det dog dejligt ud, jeg er også langt om længe kommet rigtigt online igen, og nyder bare at kunne sidde og få fulgt op på alle de fantastiske blogs. Idyl-børnene er hos deres far denne weekend og jeg har sat fredagen af til råhygge sammen med min computer og et glas rødvin (kunne ikke nøjes med teen i dag ;o)
  1000 tak for din dejlige kommentar, dte er altså dejligt at vide der er nogle der tænker på os, det har været noget af en udfordring de sidste par uger med flytning, nye møbler der skulle samles, start på ny skole og alt det andet der kommer oven i... og så er det bare SÅ dejligt at komme ind og læse en kommentar som din, det giver råstyrke igen :o)
  Hvor kommer det til at se fantastisk ud hos jer, sikken et køkken, liiiiiige efter min smag, som jeg så ofte har skrevet; du er en knag til det der med indretning og blomster og alt det andet ;o)
  Jeg ønsker jer en rigtig dejlig weekend.

  Krammer fra Jill

  SvarSlet
 2. Ser hyggeligt ud.. God aften til dig også.

  SvarSlet
 3. Ser hyggeligt ud, håber du må få en god weekend.

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.