Gå videre til hovedindholdet

Nye sengetæpper

I fredags var Gårdejeren og jeg på jagt efter et spejl til det nye badeværelse. Vi fandt det ikke - men tilgengæld fik vi købt sengetæpper til begge børn..
- og til en ret god pris endda ;0)

Først dette til lillepigen, der manglede et efter at farmand var kommet til at kogevaske hendes striktæppe! Det kunne det altså ikke klare, tilgengæld har dukkerne nu et dejligt filtede tæppe:0)

Synes det er rigtig fint - og lillepigen elsker det..

- og nå ja prisen - tjaa hele 99 kr!
Så det var vist lige til at klare..

Sønnen har længe manglet et sengetæppe, men vi har ikke lige kunne finde det rigtige. Eller det vil sige, vi har haft kig på dette tæppe i Ilva:

Billede lånt herfra
Synes dog ikke lige 599 kr passede i budget "drengeværelse"..

Men se nu lige dette tæppe - i samme stil, men til 149 kr i Jysk og 2 puder for under 200 kr.. Det måtte da bare med hjem..
Det ser bare rigtig fedt ud og passer godt sammen med den røde farve han har på endevæggen i værelset..
Behøver jeg sige drengen er glad :0)
I skrivende stund er sønnen igang med at rydde op på sit værelse, så hvem ved måske kan jeg ligefrem tage nogen billeder og få vist det hele frem ;0)


Rigtig god dag

Kommentarer

 1. Hvor er det nogen fine tæpper ja man kan være heldig.Det ser rigtig godt ud er vild med pigens tæppe. Knus Else

  SvarSlet
 2. Sikke nogle fine tæpper.

  Kærlig hilsen Heidi

  Hvis du skulle få lyst er du meget velkommen til at kigge forbimin blog Egholmvej16.blogspot.com

  SvarSlet
 3. SMILER... Det er dejligt for dukkerne, at de ikke skal fryse, nu hvor de har fået "nyt" tæppe.. thi thi... mænd og vasketøj!!;0)

  SvarSlet
 4. Hej med jer

  Else - ja jeg er også vild med det. Tænker jeg vil finde nogen green Gate puder og sætte til. Synes de laver sådan nogen fine nogen til piger :0)

  Heidi - Tak. Dejligt du har fundet vej hertil.. Jeg vil kigge forbi dig også :0)

  Mette - Ja typisk med de mænd ikke ;0) Han så godt nok lidt sjov ud, da han tog det ud af vaskemaskinen Hi Hi..

  God aften til jer
  KH.

  SvarSlet
 5. Ej hvor fedt, det drenge tæppe hvor stort er det?
  Oliver har en voksen seng. passer det mon hertil?
  For vi kører også de farver..
  Men han er jo også på samme alder som din søn... ;O)

  SvarSlet
 6. Hejsa
  Ja vi synes også det er superfedt - og perfekt til drengeværelset ;0)
  Sønnens seng er også voksen - og det passer ok hertil.. Tæppet er 2 m langt og ca. 135 bredt..
  Har købt det i Jysk i Køge, så det er jo lige om hjørnet hvis du bliver fristet ;0)

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.