Gå videre til hovedindholdet

Køkkenbilleder

Som lovet kommer her lidt billeder af køkkenet - nu med nyt gulv :0)
Havde ellers håbet på at vejret ville blive lidt bedre, så der ville være bedre lys at tage billeder i - men nej..! Men mon ikke I kan danne jer et indtryk alligevel..
Gulvet her og i entéen var de sidste store indendørs projekter i denne omgang. Tilbage er nu kun lige lidt småting som lister, paneler o.lign forskellige steder - men når det er klaret er vi faktisk færdige indendørs. DEJLIGT :0)

Vi var så heldige at de tidligere ejere lod dette store spisebord blive stående. Det passer perfekt i køkkenet. På sigt skal det males - men der er lige et par andre småting først ;0)

Den nye trappe kommer rigtig til sin ret med det nye gulv.

Her et kig ud i entreén..

Under trappen er der en lille "krog", som jeg gerne vil indrette til børnehjørne. Jeg tænker her måske skal være en bænk eller lign. hvor man kan sidde og læse eller putte sig lidt..
Tror også kattene på Gården vil synes godt om den ide ;0)

Det var en lille rundtur i vores køkken.
Synes at dette rum vidner meget om hvor langt man kan nå med maling mv. Jeg er glad for det gamle snedker køkken og efter det nye gulv er der skabt en rigtig god helhed herude.

Vi nyder at sidde her og bruger mange timer herude - ofte sidder lillepigen og tegner mens jeg laver mad, eller storebror laver lektier og ellers bare det at sidde med en kop eftermiddagskaffe og sludre lidt - jo dét er lykken :0)


RIGTIG GOD AFTEN

Kommentarer

 1. Gid jeg havde et så skønt køkken :)

  SvarSlet
 2. Wauw hvor er det bare blevet fedt med det gulv og fed fed lampe, hvor er den fra?
  Bordet det er også fint det skal nok blive godt når du har svunget maler kosten. Det kan jo sagtens vente med at blive malet til sommer så kan du jo slæbe det ud på gårdspladsen og male det... :-)
  Dejlig dag til dig

  SvarSlet
 3. Hvor er det altså blevet flot jeres nye hjem, nyder meget de små ture rundt, og du har da ret, utroligt hvad maling og knofedt kan gøre.
  Men i har da også været myreflittige.
  Knus fra Jo

  SvarSlet
 4. Virkeligt smukt og enkelt. Jeg kan rigtigt godt lide skakmat gulv, det er en ren klassisk gulvmønster, der passer til mange stilarter.
  Og du er bare god til det med hvide farver.
  Glæder mig til at se dine andre projekter og held og lykke!

  SvarSlet
 5. Ej hvor ser det bare godt ud kære svigerinde. Det er godt nok blevet SÅ FLOT. Glæder mig til at se det. knus fra marija

  SvarSlet
 6. Hvor er det blevet flot.
  Tak for kigget.
  Ha´ en god dag.

  SvarSlet
 7. Tak for jeres søde kommentarer.
  Vi er også rigtig glade for køkkenet, det var først bagefter vi så hvor meget det gamle korkgulv egetlig tog lyset - nu er rummet bare blevet så lyst og venligt - dejligt :0)

  Lampen der hænger over spisebordet er fra Ilva..

  Rigtig god dag til jer alle
  KH.

  SvarSlet
 8. Hvor ser det bare super godt ud Wauuu.Takker for din søde kommentar ja du må da helt sikkert overtale manden her er rigtig mange skønne steder.Knus og forsat rigtig god aften Else

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære opslag fra denne blog

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Kastanjekrans

Jeg legede lidt med kastanjer igår aftes og her er resultatet: Lige nu hænger den på husvæggen, men den kan sagtens bruges liggende også.. Jeg er ikke helt sikker på den skal blive hængende her, men lige nu er det fint nok :0) Her lidt tættere på.. Prøv lige at se de smukke efterårsfarver.. Hvis du har lyst til at kaste dig ud i samme projekt, kommer her en kort vejledning: KASTANJEKRANS Materialer: * Halmkrans * Mos * Kastanjer - mange og i forskellige størrelser * Skallen fra kastanjer * Vinseltråd ( ståltråd på rulle..) * "Elefantråd" ( lidt tykkere ståltråd - købes i bundter ) - klippes i kortere stykker og bruges til at fastgøre kastanjerne.. ( stikkes i kastanjerne på samme måde, som når man laver kastanjedyr ) - skallerne har jeg kun fastgjort i spidsen.. Mos bindes på halmkransen med vinseltråden.. Herefter fastgøres kastanjer og skaller på kransen. De skal sidde tæt og så er det bare at "pusle" lidt og vende og dreje, så de sidder som du helst vil.

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.