Gå videre til hovedindholdet

Familie idyl

Uhm! Vi har haft en fantastisk eftermiddag / aften.

Som nogen af jer måske husker, skrev jeg i januar dette indlæg om at få lidt "magi" ind i hverdagen og huske at gøre nogen dejlige ting sammen..
Som sagt, så gjort - så her til eftermiddag tog vi den lille grill under armen og drog afsted på gården - dog uden at have arbejde i tankerne..!!

Næh vi satte os og nød det fantastiske vejr og dejlige udsigt over markerne.
Vi lavede absolut INGEN TING andet end at lytte til lærken der fløj over os og bare hygge os sammen..
UMH! skønt - og tiltrængt ;0)


Ungerne kigger efter rådyr på marken, mens pølserne bliver klar på grillen..

Skumfiduser skal der til ;0)


Omkring os var der violer i græsset - så smukke!
Tror jeg bliver nødt til at tage lidt med indenfor..

I ønskes alle en dejlig mandag - eller det der er tilbage ;0)

Ps. hvis du ikke allerede er indehaver af en transpotabel grill, kan jeg varmt anbefale at købe en..
Den er bare genial og vi er rigtig glade for vores..

Kommentarer

 1. Hvor ser det bare helt fantastisk og forrygende ud. Og tænk jeg kom lige i tanke om at vi lige købt en transportabel gril i slutningen af sæsonnen sidste år. Og nåede derfor ikke at bruge den. Nu skal den da med på en forårs tur, efter at jeg har kigget med her.

  Stine:)

  SvarSlet
 2. Så hyggeligt!
  Time out i hverdagen er så godt for alle..

  SvarSlet
 3. Hvor ser det hyggeligt ud. Vi havde også en dejlig mandag:-) Kh Christina

  SvarSlet
 4. ej hvor hyggeligt! Vildt god stemning må jeg sige

  x

  margit fra

  creativetail

  SvarSlet
 5. Dejligt, st i også giver jer tid til ren hygge :-) Det er der brug for ind imellem, så kan man lidt igen bagefter :-))

  SvarSlet
 6. Hvor der det hyggeligt ud. Ild og skumfiduser - det er sagen.

  Vedr. formen, så kan man være heldig at finde de gamle udstiksforme formet som bl.a. en kaning.

  Hav en dejlig aften

  SvarSlet
 7. Det er da ren råhygge, det der! :) Skønne billeder fra jeres dag!
  Tak for din kommentar på min blog, og pøj pøj med SFO´en d. 2maj:)
  Hav en dejlig weekend
  kh. Mette

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære opslag fra denne blog

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Kastanjekrans

Jeg legede lidt med kastanjer igår aftes og her er resultatet: Lige nu hænger den på husvæggen, men den kan sagtens bruges liggende også.. Jeg er ikke helt sikker på den skal blive hængende her, men lige nu er det fint nok :0) Her lidt tættere på.. Prøv lige at se de smukke efterårsfarver.. Hvis du har lyst til at kaste dig ud i samme projekt, kommer her en kort vejledning: KASTANJEKRANS Materialer: * Halmkrans * Mos * Kastanjer - mange og i forskellige størrelser * Skallen fra kastanjer * Vinseltråd ( ståltråd på rulle..) * "Elefantråd" ( lidt tykkere ståltråd - købes i bundter ) - klippes i kortere stykker og bruges til at fastgøre kastanjerne.. ( stikkes i kastanjerne på samme måde, som når man laver kastanjedyr ) - skallerne har jeg kun fastgjort i spidsen.. Mos bindes på halmkransen med vinseltråden.. Herefter fastgøres kastanjer og skaller på kransen. De skal sidde tæt og så er det bare at "pusle" lidt og vende og dreje, så de sidder som du helst vil.

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.