Gå videre til hovedindholdet

Nu er det slut...

...med børnehave for storebrors vedkommende. Han havde sidste dag igår og starter i SFO på mandag.
Puha! Hvor er det lige tiden bliver af??!! Tænk engang nu har vi kun ét børnehavebarn og så et skolebarn - ja, jeg har altså lidt svært ved at forstå det.. Min STORE dreng :0)

Igår var vi så inviteret til afslutningfest i børnehaven. Lillesøster blev passet hos gode venner og sønnen skulle blive i børnehaven til den lukkede - så nåede han så også lige at prøve det ;0) og så var der lagt op til fællesspisning og hygge.

Gårdejeren og jeg havde haft chokolade med til personalet om morgenen, samt et kort med en lille tak for at de havde passet så godt på vores dreng. Åh, jeg synes det pludselig var lidt svært, selvom vi jo kommer igen på mandag og aflevere lillesøster.. - nogen gange er det godt at have 20 min. kørsel til arbejdet, så man kan nå at tørre øjnene ;0)

Sønnen havde bestemt, at alle de voksne skulle have en blomst fra ham og han tegnede et kort til hver voksen.
Han bestemte selv, hvad der skulle være på kortet.. Én fik en symaskine, fordi hun har hjulpet ham med at sy sine "sy-klude" om til fine puder, en anden fik en fodboldbane, fordi "han er sej at spille fodbold med" osv. osv.

Jeg havde købt nogle hvide "bøttekort" i Brugsen, som han tegnede på med farveblyanter
 - de blev bare så fine

Hvert kort havde en lille hilsen på bagsiden
 Kortene blev bundet fast på blomsten

- Jeg behøver vist ikke at sige gaverne faldt i god jord :0)

Fra børnehaven fik alle børn en fin kasket og et "afgangsbevis" - det blev delt ud ved en lille højtidelighed under afgangsfesten.. Et rigtig godt arrangement og en god måde at få sagt farvel på.Nu venter SFO'en på mandag - og jeg tror vi er klar - både sønnen og forældrene ;0)

Kommentarer

 1. Hvor er det en super sød ide, med tegninger til alle de voksne!:) Håber sønnen din, får en god dag- og start i SFOén på mandag:)

  SvarSlet
 2. Uhh hvor er det "vildt"..Godt vi stadig har et år i børnehaven :o) Tror slet ikk moderen er klar til det store skift..Griner..Sofie derimod GLÆDER sig :o)
  Knus og skøn weekend...
  Og go´start på mandag..

  SvarSlet
 3. Tak for det - tænker der kommer et indlæg om hvordan det er at sende sin lille-store søn i SFO ;0)

  SvarSlet
 4. Sikke nogle søde kort han har lavet:). Uhh de bliver bare så store, når de først begynder i skole. Glæder mig til at høre om opstarten på mandag:)
  Kh. Louise

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære opslag fra denne blog

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Kastanjekrans

Jeg legede lidt med kastanjer igår aftes og her er resultatet: Lige nu hænger den på husvæggen, men den kan sagtens bruges liggende også.. Jeg er ikke helt sikker på den skal blive hængende her, men lige nu er det fint nok :0) Her lidt tættere på.. Prøv lige at se de smukke efterårsfarver.. Hvis du har lyst til at kaste dig ud i samme projekt, kommer her en kort vejledning: KASTANJEKRANS Materialer: * Halmkrans * Mos * Kastanjer - mange og i forskellige størrelser * Skallen fra kastanjer * Vinseltråd ( ståltråd på rulle..) * "Elefantråd" ( lidt tykkere ståltråd - købes i bundter ) - klippes i kortere stykker og bruges til at fastgøre kastanjerne.. ( stikkes i kastanjerne på samme måde, som når man laver kastanjedyr ) - skallerne har jeg kun fastgjort i spidsen.. Mos bindes på halmkransen med vinseltråden.. Herefter fastgøres kastanjer og skaller på kransen. De skal sidde tæt og så er det bare at "pusle" lidt og vende og dreje, så de sidder som du helst vil.

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.