Gå videre til hovedindholdet

Påskeferie og ny havebog..

Yip Yip Yipii - så er det påskeferie :0)

Ok jeg var måske smugstartet lidt med fridag mandag og tirsdag - men idag har jeg været på arbejdet og NU er det ferie. Skønt..
Det er ikke altid Gårdejeren har mulighed for at holde ferie, når vi andre gør det - men det har han denne gang, så hele familien har fri sammen. UHM! Det er bare super.
Ferien skal bruges til en enkelt påskefrokost med familien og en påskebrunch med gode venner -det plejer altid at være rigtig hyggeligt.
Så har vi selvfølgelig lidt arbejde på gården, men intet vækkeur, bare stå op, spise morgenmad og nulre lidt rundt og give sig god tid - lige til at klare ik ;0)

- mon påskeharen kigger forbi?

Jeg har lidt små projekter jeg gerne vil have startet på ( mere om det i et andet indlæg..) og så skal jeg suge inspiration til mig i min nyinkøbte havebog - ja jeg har en svaghed for bøger :0) - man kan ikke få for mange bøger vel..
Bogen hedder "Vejen til drømmehaven" af Laila Søager og indeholder nogle fantastiske billeder - prøv at se her:Her er helt sikkert megen inspiration at hente og jeg ved godt at ting tager tid - men nogen gange er det bare dejligt at drømme sig lidt hen ik? ;0)

Hvad skal du lave i påsken?

ALLE I FANTASTISKE LÆSERE ØNSKES EN RIGTIG DEJLIG PÅSKE.
TAK FOR JERES KOMMENTARER - DE GØR MIG RIGTIG GLAD :0)

Kommentarer

 1. Jeg giver dig ret, bøger kan man aldrig få nok af. Slet ikke havebøger:-) jeg har også et par haveprojekter her i påsken.... Kh Christina.

  SvarSlet
 2. Det lyder hyggeligt med en påske, hvor dagene starter stille og roligt - det er jo "guf" for alle i familien:)
  Min have kalder også på mig, skal have sået salat i en stor zinkbalje( min have er for lille til bede mm), som jeg har fået af min svigermor!. En misbænk eller tre, sniger sig måske også ind i min have?.. Det kommer lidt an på, om manden min kan finde tid til at lave dem?:)
  I må have en rigtig dejlig påske.
  Knus fra Mette

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære opslag fra denne blog

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Kastanjekrans

Jeg legede lidt med kastanjer igår aftes og her er resultatet: Lige nu hænger den på husvæggen, men den kan sagtens bruges liggende også.. Jeg er ikke helt sikker på den skal blive hængende her, men lige nu er det fint nok :0) Her lidt tættere på.. Prøv lige at se de smukke efterårsfarver.. Hvis du har lyst til at kaste dig ud i samme projekt, kommer her en kort vejledning: KASTANJEKRANS Materialer: * Halmkrans * Mos * Kastanjer - mange og i forskellige størrelser * Skallen fra kastanjer * Vinseltråd ( ståltråd på rulle..) * "Elefantråd" ( lidt tykkere ståltråd - købes i bundter ) - klippes i kortere stykker og bruges til at fastgøre kastanjerne.. ( stikkes i kastanjerne på samme måde, som når man laver kastanjedyr ) - skallerne har jeg kun fastgjort i spidsen.. Mos bindes på halmkransen med vinseltråden.. Herefter fastgøres kastanjer og skaller på kransen. De skal sidde tæt og så er det bare at "pusle" lidt og vende og dreje, så de sidder som du helst vil.

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.