Gå videre til hovedindholdet

Shh..

Jeg elsker mine børn - det hersker der absolut INGEN tvivl om.
Men nogen gange er det bare rart med et lille stille øjeblik for sig selv - helt uden at blive abrudt af "Moar hun tager mine ting!!" eller "Moar han siger jeg ikke må være med!" eller "moar..." "moar..." - lyder det bekendt ;0)

Sådan et øjeblik har jeg lige nu :0) Næsten 1½ times ro til det her - UHM!

Det nyeste nummer af Boligliv, en latte og en guldbarre med orangeknas - som jeg slet ikke skal dele med nogen ;0)

Så er jeg snart klar til at være overskudsmor igen - men lige nu Shh :0)

Ha' en vidunderlig mandag

Kommentarer

 1. Jeg kender det, kun alt for godt. nyd roen og vend så tilbage med fornyet energi. God påske

  maja

  SvarSlet
 2. Kender det godt, det er skønt med de få øjeblikke det kan lade sig gøre at finde ro.
  Og der findes ikke noget bedre end et lækkert blad til at nyde stilheden med.

  Rigtig God Påske til jer alle.
  Knus Fra Susi

  SvarSlet
 3. Selvforkælelse det skal der være plads til. Ellers bliver det for surt:-) Kh Christina

  SvarSlet
 4. Nøøøj hvor dejligt -Nyd din stille stund med god samvittighed!!!:)

  SvarSlet
 5. Det lyder meget bekendt:o). Lyder til, at du har haft en dejlig dag:)

  SvarSlet
 6. Ser godt nok hyggeligt ud !! Håber du nød det :o) og fik lidt fornyet "moaar" energi :o)
  Knus Frk. Lehmann :o)

  SvarSlet
 7. Hej med jer
  Rart at høre, jeg ikke er alene ;0)
  Jeg nød stilheden til fulde og var klar parat, da familien kom hjem igen :0)
  KH.

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære opslag fra denne blog

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Kastanjekrans

Jeg legede lidt med kastanjer igår aftes og her er resultatet: Lige nu hænger den på husvæggen, men den kan sagtens bruges liggende også.. Jeg er ikke helt sikker på den skal blive hængende her, men lige nu er det fint nok :0) Her lidt tættere på.. Prøv lige at se de smukke efterårsfarver.. Hvis du har lyst til at kaste dig ud i samme projekt, kommer her en kort vejledning: KASTANJEKRANS Materialer: * Halmkrans * Mos * Kastanjer - mange og i forskellige størrelser * Skallen fra kastanjer * Vinseltråd ( ståltråd på rulle..) * "Elefantråd" ( lidt tykkere ståltråd - købes i bundter ) - klippes i kortere stykker og bruges til at fastgøre kastanjerne.. ( stikkes i kastanjerne på samme måde, som når man laver kastanjedyr ) - skallerne har jeg kun fastgjort i spidsen.. Mos bindes på halmkransen med vinseltråden.. Herefter fastgøres kastanjer og skaller på kransen. De skal sidde tæt og så er det bare at "pusle" lidt og vende og dreje, så de sidder som du helst vil.

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.