Gå videre til hovedindholdet

Velkommen

..stod der på en seddel sat fast i denne smukke Hortensia.
Den stod foran hoveddøren på gården og ventede på os - en gave fra vores nye naboer :0)
Vi er bare blevet modtaget så godt af begge hold naboer ( ja der ligger altså kun 3 huse på vejen.. ;0)...) og så er vi ikke engang flyttet derud endnu - det tegner godt ;0)

Hvordan har du det med dine naboer?

Kommentarer

 1. Det er så dejligt med en velkomst blomst fra naboerne, når man flytter ind et nyt sted :-)
  Det bruger vi også her på gaden, kan stadig huske at det varmede med den buket vi fik, da vi kom hertil :-)

  Jeg var engang ansat i en SFO, hvor nye medarbejdere fik en lille velkomst blomst, så føler man sig da rigtig velkommen.

  Jeg syntes virkelig det var en god tradition, og jeg fik det senere indført i en anden institution hvor jeg blev ansat. Det er så lille en ting at give, men så stort at få. Hvorfor så først give en blomst den dag folk holder....

  SvarSlet
 2. Tak for din søde kommentar.
  Spændende med det nye sted at bo :-)
  Naboer... det er nogle, der bor ved siden af. Vi passer nok mest os selv. Her er der nok at se til :-)

  Klem

  SvarSlet
 3. Blandet..... blandede følelser mht naboerne! ;) Bor på en grusvej, også tre hold, vores nærmeste naboer har hunde (schæfer som de avler på, og de gøer og gøer...nogle gange hele dagen og natten med) om sommeren kan vi ikke sove med åbne vinduer pga larmen. Hmm.. kunne komme med flere eksempler. . . ;/ Nabo-manden er en værre "Bralder-røv" som vi kalder ham på godt jydsk! Himler op om hvor hurtigt alle folk kører på vores fælles grusvej, til trods for han selv nær havde mistet livet sidste år da han kørte for hurtigt og bragede direkte ind i en traktor..hmm...

  Men hvor er det superlækkert med en blomstervelkomst, så føler man sig godt modtaget! :) Nyd jeres dejlige naboer, de hænger ikke på træerne ;)

  Tak for din hilsen på min blog, ja du kan tro pindemadderne vagte stor jubel!
  Kram

  SvarSlet
 4. Det var dog en dejlig modtagelse at få. Det tegner til at være et godt sted at bo, -også m.h.t naboer. :-)
  Vi bor i et område med temmelig mange mennesker. Vi ses ikke med nogen af dem privat. Men vi snakker lidt, når vi mødes tilfældigt. Vi ville nok have mere med naboerne at gøre, hvis de havde jævnaldrende børn med vores.
  Fortsat god søndag!

  Knus fra Solsikke

  SvarSlet
 5. Det betyder helt vildt meget, at man har gode naboer. ser ud til at I får det. Vi er også heldige med vores gode naboer:-) Kh Christina

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære opslag fra denne blog

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Kastanjekrans

Jeg legede lidt med kastanjer igår aftes og her er resultatet: Lige nu hænger den på husvæggen, men den kan sagtens bruges liggende også.. Jeg er ikke helt sikker på den skal blive hængende her, men lige nu er det fint nok :0) Her lidt tættere på.. Prøv lige at se de smukke efterårsfarver.. Hvis du har lyst til at kaste dig ud i samme projekt, kommer her en kort vejledning: KASTANJEKRANS Materialer: * Halmkrans * Mos * Kastanjer - mange og i forskellige størrelser * Skallen fra kastanjer * Vinseltråd ( ståltråd på rulle..) * "Elefantråd" ( lidt tykkere ståltråd - købes i bundter ) - klippes i kortere stykker og bruges til at fastgøre kastanjerne.. ( stikkes i kastanjerne på samme måde, som når man laver kastanjedyr ) - skallerne har jeg kun fastgjort i spidsen.. Mos bindes på halmkransen med vinseltråden.. Herefter fastgøres kastanjer og skaller på kransen. De skal sidde tæt og så er det bare at "pusle" lidt og vende og dreje, så de sidder som du helst vil.

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.