søndag den 26. maj 2013

Weekend ♥

Fyldt med blandet vejr - og blandede gøremål :0)

Lørdag stod den på en mindre hovedrengøring indendørs (tiltrængt efter lidt forsømmelse i løbet ugen!) og lidt "ommøblering" af forskelligt nips ;0)

Friske blomster må der til..
Her lidt æblegrene fra haven - så smukke..

Jernfuglen her er fra Green Gate og var en af de ting, jeg måtte have med hjem fra Ledreborg..
Nu står den her i vindueskarmen som en lille farveklat ;0)

Nu var det ikke kun rengøring det hele - heldigvis blev der også plads til at komme lidt ud og nyde solen.

Her stod den også på lidt "ommøblering" og et af mine maleprojekter - bænken her - kom på plads. Nu står den her ved gavlen af den ene længe, sammen med lidt blomster og andet nips og byder velkommen. Tidligere var det en gammel jernbænk, der stod her, men den er flyttet i haven istedet :0)


 Hortensiaen i spanden er en "Magical" - four seasons -  en sort, der skulle have 4 "blomstringer" eller farveskift, således skulle den holde sig smuk lige til november..
Det glæder jeg mig til at se - faktisk havde jeg kig på den allerede da jeg var på Grønttorvet, men der var det altså ikke muligt at have plads til flere blomster i bilen ;0)

Indtil videre ser den meget smuk ud ik..

Idag søndag har det regnet uafbrudt hele dagen - derfor har det stået på indendørs hygge og en lille smule malearbejde over i laden, hvor maleprojekterne kan stå i tørvejr ;0)

I mit sidste indlæg efterlyste jeg en opskrift på Bounty bars - og jeg var så heldig at "Tvillingen" havde én  og havde lagt den under "kommentarer" :0)
Den skulle selvfølgelig afprøves idag - og jeg kan med sikkerhed sige det var en succes - UHM!!




Jeg har tilladt mig at kopiere opskriften ind her til jer - hvis I nu også skulle have lyst til lidt lækkert ;0)

1 dåse kondenseret mælk (400 gr.) røres med en pose kokosmel (200 gr.) lad det samle sig i ca. 10 minutter. Så formes der små Bounty'er, disse stilles på køl et par timer. Smelt minimum 200 gr. chokolade (hvid, lys eller mørk - alle tre smager himmelsk) og dyp dine Bounty'er i chokoladen. Stilles på køl igen, indtil chokoladen er stivnet.
Det er noget fedtet stads at stå med, men super hyggeligt og børnene kan sagtens være med. Og ja hjemmelavet smager bare bedst :-)


Endnu engang mange tak for opskriften Tvilling :0)

Det var i øvrigt ikke det eneste spiselige der er blevet lavet idag - datteren og jeg bagte også lidt cupcakes, der blev pyntet med alverdens former for drys og derefter båret sikkert under armen hen til bedste veninden, hvor der er blevet holdt "Te-selskab" - tænk at være så heldig at flyttet langt ud på landet og så bor der en jævnaldrende pige på gården ved siden af :0)


Håber I haft en dejlig weekend derude

6 kommentarer:

  1. Hvor ser det fint ud med bænken :)

    Hjemmelavede bounty smager godt, helt enig :)

    SvarSlet
  2. Fine ting, sød fugl..og nøj hvor ser de guf ud de bounty stænger...må prøves.... tak for deling af opskrift

    SvarSlet
  3. Hej Gårdejerinde, dejligt at du kunne bruge Bounty opskriften og skønt at se, at den allerede er afprøvet.
    Tak for en altid skøn og inspirerende blog :-)

    SvarSlet
  4. Hvor fint og hyggeligt ved gavlen.
    Bounty barrene ser lækre ud :-) og ja det er noget værre klister, men det belønner sig.

    SvarSlet
  5. Hvor er det bare hyggeligt. Det er du bare god til. :-)
    Ville forbi og ønske dig en god weekend
    Kram
    Birgitte

    SvarSlet
  6. Hvor ser det bare hyggeligt ud :-)
    Min kære husbond har vasket vores veranda ned idag, så jeg kan få den pyntet og gjort klar til en forhåbentlig dejlig varm sommer:-)

    Tak for de skønne billeder og tak for den lækre opskrift.

    Ha´en dejlig dag imorgen.

    Knus Susi

    SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥