torsdag den 9. maj 2013

Så er det nu...

at morel træerne blomstre  -og jeg elsker dem :0) 


Som barn boede vi i et lille hus, inden vi flyttede til det mine forældre bor i nu. I haven der hørte til det lille hus, stod det mest fantastiske morel træ - og jeg husker stadig smagen - uhm! 
Derfor var lykken stor, da jeg opdagede, at der her på Gården var hele 3 stykker - samt nogle "stevns kirsebær", men de er meget sure og dur vist bedst til vin ;0) 

Nu blomstrer de altså, med smukke hvide blomster og der er mange, så jeg krydser fingre for et godt "morel år" UHM..

Når der er så mange, kan man jo sagtens klippe nogle grene og sætte i vand. 
Jeg kan holder meget af at bruge blomster / grene fra haven, ligeså snart jeg har mulighed for det. Og jeg bruger dem også gerne udendørs. Jeg synes det er så fint og så giver en fin sammenhæng mellem inde- og uderum. Og så er det hurtigt lige at klippe nogle grene eller et par tulipaner og sætte på havebordet - og vupti, så er der lige lidt, der byder gæsterne velkomne eller gør den udendørs frokost mv. lidt hyggeligere ;0)

Her er det den gamle kaffekande, der har fået lidt kirsebærgrene:Og i spisestuen er det den lille buttede kande her der er fyldt op - smuk og enkelt..


De er da fine ik..

I det hele taget synes jeg det er skønt, endelig at kunne gå og klippe lidt forskelligt i haven igen - men tag endelig ikke fejl, jeg glæder mig bestemt også til at der bliver lidt til smagsløgene - og apropos det, så har jeg  brugt det meste af dagen idag i køkkenhaven og ved drivhuset - jeg nævner plantning af jordbær og asparges, samt i drivhuset - tomater, agurk, peberfrugt Uhm. det bliver godt - håber jeg kan vise lidt billeder i løbet af de næste par dage.. Men jeg mangler lige at få sået det sidste - men mon ikke der bliver rig mulighed for det, nu vi er så heldige at have en lille miniferie ;0)

RIGTIG GOD KRISTI HIMMELFARTS FERIE TIL JER DERUDE

3 kommentarer:

 1. Hvor er i heldige at have store og fine moreltræer i haven :-)

  Det er også meningen jeg vil prøve at have jordbær og aspargs i min køkkenhave, men det må lige vente et år eller to, til jeg kommer så langt, at vi skal sætte rammer, om de bede der på sigt skal være i vore køkkenhave.
  Drivhus - du er heldig der er et hos jer. Her står det bestemt også på ønskesedlen. Håber vi om et par år får råd til en magen til den, vi havde i vores gamle have - bare endnu større ;-)

  SvarSlet
 2. Sikke dejlige billeder og smukke ting du har, og energien er der vist heller ikke noget i vejen med.

  KH bedstemorkaren

  SvarSlet
 3. Så fine ser de ud.! Dejlige billeder.
  Ha´nu en dejlig miniferie :-)
  Kram
  Birgitte

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥