Gå videre til hovedindholdet

Så er det nu...

at morel træerne blomstre  -og jeg elsker dem :0) 


Som barn boede vi i et lille hus, inden vi flyttede til det mine forældre bor i nu. I haven der hørte til det lille hus, stod det mest fantastiske morel træ - og jeg husker stadig smagen - uhm! 
Derfor var lykken stor, da jeg opdagede, at der her på Gården var hele 3 stykker - samt nogle "stevns kirsebær", men de er meget sure og dur vist bedst til vin ;0) 

Nu blomstrer de altså, med smukke hvide blomster og der er mange, så jeg krydser fingre for et godt "morel år" UHM..

Når der er så mange, kan man jo sagtens klippe nogle grene og sætte i vand. 
Jeg kan holder meget af at bruge blomster / grene fra haven, ligeså snart jeg har mulighed for det. Og jeg bruger dem også gerne udendørs. Jeg synes det er så fint og så giver en fin sammenhæng mellem inde- og uderum. Og så er det hurtigt lige at klippe nogle grene eller et par tulipaner og sætte på havebordet - og vupti, så er der lige lidt, der byder gæsterne velkomne eller gør den udendørs frokost mv. lidt hyggeligere ;0)

Her er det den gamle kaffekande, der har fået lidt kirsebærgrene:Og i spisestuen er det den lille buttede kande her der er fyldt op - smuk og enkelt..


De er da fine ik..

I det hele taget synes jeg det er skønt, endelig at kunne gå og klippe lidt forskelligt i haven igen - men tag endelig ikke fejl, jeg glæder mig bestemt også til at der bliver lidt til smagsløgene - og apropos det, så har jeg  brugt det meste af dagen idag i køkkenhaven og ved drivhuset - jeg nævner plantning af jordbær og asparges, samt i drivhuset - tomater, agurk, peberfrugt Uhm. det bliver godt - håber jeg kan vise lidt billeder i løbet af de næste par dage.. Men jeg mangler lige at få sået det sidste - men mon ikke der bliver rig mulighed for det, nu vi er så heldige at have en lille miniferie ;0)

RIGTIG GOD KRISTI HIMMELFARTS FERIE TIL JER DERUDE

Kommentarer

 1. Hvor er i heldige at have store og fine moreltræer i haven :-)

  Det er også meningen jeg vil prøve at have jordbær og aspargs i min køkkenhave, men det må lige vente et år eller to, til jeg kommer så langt, at vi skal sætte rammer, om de bede der på sigt skal være i vore køkkenhave.
  Drivhus - du er heldig der er et hos jer. Her står det bestemt også på ønskesedlen. Håber vi om et par år får råd til en magen til den, vi havde i vores gamle have - bare endnu større ;-)

  SvarSlet
 2. Sikke dejlige billeder og smukke ting du har, og energien er der vist heller ikke noget i vejen med.

  KH bedstemorkaren

  SvarSlet
 3. Så fine ser de ud.! Dejlige billeder.
  Ha´nu en dejlig miniferie :-)
  Kram
  Birgitte

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.