Gå videre til hovedindholdet

Mere nyt i vognporten..

..ja jeg bliver ved - med at finde flere blomster og lidt nips til vognporten.. 
Jeg kan ikke lade være, det er bare blevet så godt, det ekstra "rum" vi har fået her, efter at portene blev udskiftet.. Og tænk så, når døren bliver blændet af og der bliver pudset op ;0)

Denne gang er det den lille krog her i hjørnet, der har fået lidt nyt:


 På cafe bordet står chokoladeblomst og et lille husløg..

På hylden er der kommet et lille metalskilt og en "pletter i luften". Jeg er spændt på om den vil overleve herude eller om det er lidt for tidligt stadigt.. Jeg krydser fingre..

I Rema fandt jeg have roser til 49 kr! Jeg købte naturligvis nogle stykker med hjem - og også her krydser jg fingre for overlevelse ;0)
Den ene har fået plads i kurven her. Nu skal jeg bare lige et smut forbi planteskolen efter rosenjord, så de kan blive forkælet lidt..

Men se lige - fin knop..

Her kunne man da godt lige slå sig ned med en kop kaffe ik ..

 Har forresten fundet noget fint stof i "Stof og Stil" til stolene - nu skal jeg bare lige have bestilt det og så skal de altså ombetrækkes. - måske skulle jeg også købe nok til en pude eller to - det ville vist ikke gøre noget vel ;0)


HA' EN RIGTIG DEJLIG DAG DERUDE

Kommentarer

 1. Det ser hyggeligt ud! Dejlig med sådan et rum som er både ude og inde på én gang!

  SvarSlet
 2. Ja, det ser super hyggeligt ud.

  SvarSlet
 3. What a lovely post:) your blog Is such an inspiration.

  If you like to have a spring picnic ala Hm home.. check out my blog:)

  Have a great weekend dear

  LOVE Maria at inredningsvis.se
  (sweden)

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.