fredag den 24. maj 2013

Cafebesøg

..det var hvad det lykkedes Gårdejeren og jeg at komme på igår. Det er egentlig ikke noget vi får gjort så meget, men igår var vi begge på arbejde i (nærheden af ) Køge og mine forældre havde børnene - så vi udnyttede muligheden og mødtes derinde til en kop kaffe :0)

Vi besluttede at gå udenom de lidt større caféer og valgte istedet "Kaffekælderen", som er en lille "intim" cafe med en afslappet atmosfære og super god kaffe - helt klart et besøg værd..
Igår var vejret dejligt og vi satte os i den lille hyggelige baggård.Jeg blev lidt betaget af dette hjørne - prøv at se vinen der laver et lille tag - jeg synes næsten det virker helt sydlandsk.. 
Det er tydeligt at man har gjort sig tanker omkring dette lille hjørne -jeg synes det bliver personligt og lidt hjemligt og man føler sig meget velkommen :0)Jo, det var dejligt lige at hive en time ud af hverdagen og bare sidde og nyde solen og sludre lidt - og når det så er i sådanne omgivelser, så er det bare ekstra godt ik..

I øvrigt var vi så heldige at få serveret hjemmelavet Bounty bars til kaffen - mums siger jeg bare.. Tror lige jeg må prøve at google en opskrift, for dem kunne jeg altså godt tænke mig at prøve at lave.. 
Eller kunne jeg mon være så heldig at nogen af jer derude, ligger inde med én? Så må i meget gerne lægge et link under kommentarer ;0)

4 kommentarer:

 1. Hvor ser det hyggeligt ud :-)

  SvarSlet
 2. Åh ja det er herlig luksus at huske på og nyde hinanden, midt i en travl hverdag. Man bliver bare så glad af sådan et lille afbræk. Skønt sted i fandt.
  Vi lavede bountybarer til jul, og de var rigtig lækre. Jeg kan ikke huske hvor jeg fandt opskrften, men der var kondenseret mælk i, kokosmel og chokolade til overtræk. Mener nu at jeg gemte opskriften i min bagebog, men den har ældste datter lånt. Men jeg får den tilbage igen, så hvis du ikke finder opskriften inden, så skal jeg skrive den til dig, håber at jeg husker det :-)

  SvarSlet
 3. 1 dåse kondenseret mælk (400 gr.) røres med en pose kokosmel (200 gr.) lad det samle sig i ca. 10 minutter. Så formes der små Bounty'er, disse stilles på køl et par timer. Smelt minimum 200 gr. chokolade (hvid, lys eller mørk - alle tre smager himmelsk) og dyp dine Bounty'er i chokoladen. Stilles på køl igen, indtil chokoladen er stivnet.
  Det er noget fedtet stads at stå med, men super hyggeligt og børnene kan sagtens være med. Og ja hjemmelavet smager bare bedst :-)

  SvarSlet
 4. Hej med jer
  Tak for jeres kommentarer - og nu er de første hjemmelavet Bounty bars blevet afprøvet her på Gården - mums ;0)
  Rigtig god aften
  KH.

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥