Gå videre til hovedindholdet

Sov sødt

Lillepigen har LÆNGE ønsket sig en sengehimmel til sin seng. Sådan en rigtige prinsesser har - I ved ;0) 
Problemet er bare at sengen står under en skråvæg, så det er ikke lige til at købe noget færdigt - men en tur i Ikea løste problemet.. 


Vi har købt et gardin ( 2 fag ) til 29 kr!, samt noget wire og nogle "wirebeslag" og TA-DAA - sengehimmel til skråvæg".


Gardinet var alt for langt, men lige til at klippe af. I hjørnet har jeg også lavet et lille klip i løbegangen, så gardinet ikke ville glide ned på det skrå stykke..

Og alt efter humør kan der trækkes for - eller fra..

Behøver jeg sige at lillepigen er lykkelig.. Dejligt :0) 

Har du lyst til at se flere billeder / indlæg fra lillepigens værelse, kan du klikke lige her

SOV GODT DERUDE :0)

Kommentarer

 1. Hvor er det fint, en rigtig prinsesse værdigt. Det er en god ide. Kan godt forstå at hun er lykkelig. Heldig at hun har en mor der kan får prinsessedrømmene til at gå i opfyldelse.
  Knus Anette

  SvarSlet
 2. Sikke en fin og billig ide :)
  knus Pia

  SvarSlet
 3. Hvor har du købt Wirebeslagene henne??

  SvarSlet
 4. Svar
  1. Hejsa
   Vi købte det hele i IKEA og jeg tror det endte med at koste os omkring 200 kr.

   Slet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.