lørdag den 26. januar 2013

Vibeæg og en gammel fin sag..

Da vi holdt fødselsdag for sønnen i torsdags, var jeg så heldig at få denne fine gamle sag af min mor - og så tilplantet med en af mine favorit forårsblomster -Vibeæg.


Min mor fortalte at hun havde fundet den i en genbrugsbutik, ved siden af hendes arbejde - eller rettere hun havde fundet 2! Dejligt at hun tænkte på mig. Jeg synes de gamle terriner o.lign er så fine at plante til med f.eks. forårsblomster eller pletter i luften..
Nogen gange kan man også være heldig at finde fine kopper med tilhørende underkopper - de er også rigtig søde at plante i og kan sagtens bruges som en fin værtindegave også..

Låget står ved siden af - synes ikke det skal gemmes væk..


 Dejligt med forår i stuen på sådan en råkold lørdag - brr.. 

God dag til jer derude


6 kommentarer:

 1. Hvor ser det bare yndigt ud, den er jo som skabt til de smukke vibeæg...

  Sød mor du har :-)

  Ha´en dejlig aften

  Knus Susi

  SvarSlet
 2. Den er sød! Og det var godt nok også sødt af din mor at komme med så fin en gave :-)

  SvarSlet
 3. Vibeæg er også min absolutte favorit forårsbebuder:) Tillykke med sønnen i øvrigt.

  vh Dorte

  SvarSlet
 4. Sikke da en dejlig værtindegave, den er flot både med og uden blomster i. Sødt af din mor at tænke på dig. Jeg er også vild med vibeæg og har mange i min have, de sår sig selv. Så husk at plant løgene ud efter afblomstring, gerne imellem nogle hosta, der trives mine perfekt.
  K.H. Anette fra Fru Pedersens have

  SvarSlet
 5. Hvor er den smuk og sådan en fin gave kan da kun bringe lykke og de er bare så smukke de vibeæg så er det man er begynder at komme i forårs humør :-) Takker for dine altid søde kommentar Kram og forsat rigtig god søndag Else Fogt

  SvarSlet
 6. Dejlig gave og god ide, jeg havde slet ikke tænkt på, at en suppe terrine kunne bruges på den måde. Jeg er også glad for vibeæg, men kan desværre ikke rigtig have dem i haven, sneglene er nemlig også glade for dem :-)
  Tillykke med sønnen
  Med venlig hilsen
  Lene Jensen Nordjylland Bedstemors Have

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥