Gå videre til hovedindholdet

Fødselsdag #1

Igår fyldte sønnen 8 år og jeg ved godt at det er sagt før - men for dælen hvor går det altså stærkt med de unger ;0)

Vi startede dagen med morgenbord og gaver, som det hører sig til..


Han havde glædet sig så meget og havde en rigtig dejlig dag - dog synes han ikke det er fair at man skal i skole på sin fødselsdag - hi hi..Men jeg havde taget en fridag og kunne derfor hente ham tidligt - det hjalp lidt på humøret :0)

Igår aftes var huset fyldt af venner og familie og på søndag kommer drengene fra klassen.


Til fødselsdagen på søndag har jeg været forbi hjemmesiden Magiske minder og købt tallerkener mv. 


I år har sønnen valgt robot tema og jeg synes det er så fint det sæt her - og egentlig også lidt rart at han har valgt noget andet fodbold ;0) Så må jeg jo bare se om jeg kan være kreativ og lave en Robotkage - men mon ikke man kan trylle lidt med en chokoladekage og lidt glasur..

Idag bygger farmand og ham Lego til den store guldmedalje - han fik nemlig en stor lastbil med motor, som lige kræver en hjælpende hånd.. Han elsker Lego og er faktisk rimelig god til at bygge det - fedt synes (pædagog) moderen at han kan fordybe sig i det ;0)

Lillesøster og jeg ligger på sofaen - vi er nemlig begge sygdomsramte - øv! Men så er det jo rart at man bare kan ligge og putte sammen og se ( sove til..) Disney hele dagen og lure lidt i blogland ;0)

Rigtig god aften derude

Kommentarer

 1. Stort tillykke med ham og rigtig god bedring. Her ligger vi desværre også med sygdom:(

  SvarSlet
 2. Kæmpe tillykke med fødselsdagsbarnet og god bedring til pigerne:)
  Knus fra Mette

  SvarSlet
 3. Tillykke med sønnen og god bedring til dig og datteren. Håber du er frisk til at holde robotfest på søndag :-) Jeg elsker fester med et tema.
  K.H. Anette fra Fru Pedersens have

  SvarSlet
 4. Tillykke, Oliver bliver 8 til maj, som han siger når skoven står allerflottest mor.... Det går bare så stærkt.... De var engang så små og nu er de bare så store...det går næsten alt for stærkt

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.