fredag den 25. januar 2013

Fødselsdag #1

Igår fyldte sønnen 8 år og jeg ved godt at det er sagt før - men for dælen hvor går det altså stærkt med de unger ;0)

Vi startede dagen med morgenbord og gaver, som det hører sig til..


Han havde glædet sig så meget og havde en rigtig dejlig dag - dog synes han ikke det er fair at man skal i skole på sin fødselsdag - hi hi..Men jeg havde taget en fridag og kunne derfor hente ham tidligt - det hjalp lidt på humøret :0)

Igår aftes var huset fyldt af venner og familie og på søndag kommer drengene fra klassen.


Til fødselsdagen på søndag har jeg været forbi hjemmesiden Magiske minder og købt tallerkener mv. 


I år har sønnen valgt robot tema og jeg synes det er så fint det sæt her - og egentlig også lidt rart at han har valgt noget andet fodbold ;0) Så må jeg jo bare se om jeg kan være kreativ og lave en Robotkage - men mon ikke man kan trylle lidt med en chokoladekage og lidt glasur..

Idag bygger farmand og ham Lego til den store guldmedalje - han fik nemlig en stor lastbil med motor, som lige kræver en hjælpende hånd.. Han elsker Lego og er faktisk rimelig god til at bygge det - fedt synes (pædagog) moderen at han kan fordybe sig i det ;0)

Lillesøster og jeg ligger på sofaen - vi er nemlig begge sygdomsramte - øv! Men så er det jo rart at man bare kan ligge og putte sammen og se ( sove til..) Disney hele dagen og lure lidt i blogland ;0)

Rigtig god aften derude

5 kommentarer:

 1. Stort tillykke med ham og rigtig god bedring. Her ligger vi desværre også med sygdom:(

  SvarSlet
 2. Kæmpe tillykke med fødselsdagsbarnet og god bedring til pigerne:)
  Knus fra Mette

  SvarSlet
 3. Tillykke med sønnen og god bedring til dig og datteren. Håber du er frisk til at holde robotfest på søndag :-) Jeg elsker fester med et tema.
  K.H. Anette fra Fru Pedersens have

  SvarSlet
 4. Tillykke, Oliver bliver 8 til maj, som han siger når skoven står allerflottest mor.... Det går bare så stærkt.... De var engang så små og nu er de bare så store...det går næsten alt for stærkt

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥