fredag den 18. januar 2013

En fin glasklokke..

..har fundet vej til sofabordet i spisestuen.
I klokken har jeg sat et lille husløg i en zinkform. Med klokken fulgte både båndet og det lille skilt - så fint..


Jeg har samme slags husløg stående flere steder i huset lige nu.. Synes de er så fine med deres sarte grønne farve - det passer fint til alle forårsblomsterne der er fremme lige nu.. Og så er de meget taknemmelige og kræver et minimum af pasning.

Forleden købte jeg et par bellis med hjem - en af dem er blevet en del af den lille opstilling på sofabordet. 

 

Skønt med lidt forår indendørs, når frosten rigtig har bidt sig fast udenfor - brrr jeg synes det er koldt! 
Det er flot, men dælme KOLDT.. I denne uge har det for første gang været nødvendigt at tø kaninernes vand op i stalden og hestenes vand har også haft et tyndt islag.. Men heldigvis har alle en tyk vinterpels, så de klarer sig fint og så må vi jo bare fylde vand op lidt flere gange om dagen.. 

Hvad med jer? 
Kan I holde varmen ;0)


7 kommentarer:

 1. Hej , ja det er hunde koldt udenfor....men hvad , jeg ligger med influenza og er ved at komme ovenpå igen, så er det jo hyggeligt at kigge lidt på nogle af de blogge man følger. Hyg dig

  SvarSlet
  Svar
  1. Hejsa
   Øv at du er influenza ramt, men godt du er ved at komme dig :0) Ja det er fint at udnytte det at være indendørs til at "surfe" lidt rundt..
   God bedring - og god weekend
   KH.

   Slet
 2. Fin fin klokke hvor er den fra, jeg er på jagt efter lige den str...til en fildefer glas bordskåner.....elsker også husløg, men bliver klokken ikke dugget når der er blomster ikke og ingen luft...???
  God weekend

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Tine
   Jeg har fået klokken af min svigerinde - hun har den fra den lokale blomsterhandler, men ved ikke om de stadig har flere - skal nok "lure" næste gang jeg kommer forbi ;0)
   Indtil videre er der ingen dug i klokken her, men jeg har en større - med glasbund og den dugger hvis der er blomster i, så der må jeg finde på noget andet.. Synes bare det ser så fint ud med blomster i..
   Kram herfra - og endnu engang god weekend til dig..

   Slet
 3. tusind tak for inspirationen. kigger altid ind til dig, når jeg skal arrangere noget i hjemmet....er vild med din stil. Er en klovn til at pynte og arrangere, men har alle sagerne. Flere glasklokker zink-muffins-dimser står i skabet OG så købte jeg en bellis ved blomsterhandleren i forgårs :). Har faktisk også det lille fine zink-skilt, men det hænger i soveværelset, så jeg tror jeg vil lave mig et andet lille skilt.
  Tak for talrige inspirations-indlæg. God week-end.

  SvarSlet
 4. Det ser så hyggeligt ud med de fine blomster og glasklokken har en fin størrelse.

  Ja! Det er godt nok blevet koldt derude, nu gik man her og troede det snart blev forår, bare fordi sneen var væk :-)

  Ha´en dejlig weekend

  Knus Susi

  SvarSlet
 5. Hej

  Det er en superide med husløgene. Jeg har nogen fra jul som jeg flytter lidt rundt på, uden at det rigtig bliver til noget...

  Tak for inspiration.
  God lørdag:-))

  Kh
  Hanne

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥