Gå videre til hovedindholdet

Fin og funktionel #2

Sidst jeg skrev om "fin og funktionel", handlede det om en vandkande.. ( se indlægget her )

Idag har jeg været en tur i vores bryggers for at tage billeder af strygebrættet - ja du læste rigtig - strygebrættet.. Det står nemlig fremme herhjemme..
Det har det gjort siden jeg købte nyt betræk til det i slutningen af sidste år, det er nemlig så fint at det sagtens kan stå fremme.

Sådan er det jo i virkeligheden med mange ting - hvorfor ikke købe noget der er "fint og funktionelt" med det samme og så lade det stå fremme og pynte i hjemmet.. Så er det også lettere at komme til - som strygebrættet her..

I metalspanden her på billedet, er der hundemad - spanden er fra Ikea og fås også i en zinkudgave..
Igen - hvorfor ikke købe noget der er pænt, når det alligevel skal stå fremme - i modsætning til en plastikspand ;0)

Her ses det fine print på strygebræt betrækket lidt tættere på..

Det gamle strygejern har været min farmors - og det er altså det eneste strygejern, der får lov til at stå fremme.. Det andet er gemt væk i skabet - det hører nemlig ikke ind under kategorien "fin og funktionel" - kun funktionel ;0)

Klemmer opbevares i et gammelt sylteglas..Du kan se flere billeder af vores bryggers herKommentarer

 1. Hey KARINA hvor er det betræk fra? Det er virkelig fint
  Klem herfra

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Tine
   Det er fra Trin 3 op i Køge - og de har flere har jeg set ;0)
   God weekend
   Kram

   Slet
 2. Det ser fint ud.

  Jeg har også to gammelt strygejern fra min bedstemor. Jeg bruger dem til dørstopper om sommeren.

  God ide med klemmerne i glasset.

  Kh
  Hanne

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Hanne
   God ide med at bruge dem som dørstoppere - der er også lidt "gods" i dem :0)
   God weekend
   KH.

   Slet
 3. Smukt! Jeg har selv pænt betræk på strygebrættet - og pæne tørrestativer og pæne tøjklemmer. Jeg er helt enig med dig: Man kan ligeså godt omgive sig med pæne ting - man bliver gladere af det :-) Og jeg vil da helt klart se efter madspanden næste gang jeg er i IKEA (men kan hunden ikke løfte låget? - Jeg har en meget entreprenant terrier ...)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Nana
   Jeps, man bliver nemlig gladere :0) Mht. til låget på spanden, så har vores meget madglade labrador endnu ikke skubbet det af og jeg synes det sidder ok.. Du må lige "lure" på det næste gang..
   Rigtig god weekend
   KH.

   Slet
 4. Hvor ser det bare hyggeligt ud.
  Mit strygebræt står også fremme og min hundemad er også i sådan en fin spand, det ser nemlig noget flottere ud, end en plastikspand.
  Vi har nemlig ikke så meget skabs plads, så derfor må vi være kreative, så det ser fint ud alligevel, præcis lige som dit gør.

  Ha´en dejlig Søndag

  Knus Susi

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Susi
   Tak skal du have :0) Ja nogen gange handler det om at være lidt kreativ - men det er jo også ret sjovt ik..
   Også god dag til dig

   Slet
 5. Hvad er prisen på betræk til strygebrættet - Det er simpelthen skønt... :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Tina
   - ja jeg kunne heller ikke stå for det.. Jeg mener jeg gav 199 kr. for det..
   KH.

   Slet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.