søndag den 27. januar 2013

Fødselsdag #2

Så blev det søndag og dagen, hvor sønnen skulle holde fødselsdag for drengene i klassen..  
8 stykker har været på besøg og der er blevet leget både ude og inde - Skønt at have fødselsdag om vinteren, så der er mulighed for en rask lille sneboldkamp ;0)

Sønnen havde som tidligere nævnt valgt Robot tema - eller "Rum robot tema".. Her følger lidt billeder af bordet og kagen:


Jeg havde dækket op til "rødderne" i stuen.. Tallerkener, kopper, flagranke mv. havde jeg købt i netbutikken "Magiske Minder" , som helt sikkert er et besøg værd hvis du skal holde fødselsdag - jeg skal ihvertfald forbi igen, når lillesøster skal have veninderne på besøg til marts ;0)


På flagranken var noget af billedet i 3D, som man kunne se med 3D brillerne, der lå ved hver plads..


..og så til kagen - det lykkedes at få lavet et fin Robot-mand :0)
Jeg lavede en chokoladekage i en bradepande, som jeg så skar ud i forskellige stykker og satte sammen. Hele herligheden er overtrukket med "gammeldags" blå og hvid glasur og MM's..

BLIP BLIP..

Imellem frokost og kage havde vi arrangeret skattejagt udenfor. Gårdejeren havde lavet skattekort og ved hver "post" fik drengene et bogstav som de til sidst skulle sætte sammen til et ord - dette ord ville så afsløre hvor skatten var. Jeg synes det er lidt sjovt at udnytte, at de nu er så store så de kan stave..

Nu er drengene taget hjem igen, roen har sænket sig på Gården - men kun for et øjeblik - for om lidt venter spændende VM finale mellem Danmark og Spanien - KOM SÅ DRENGE!!


Rigtig god aften derude - og god kamp ;0)

4 kommentarer:

 1. Tillykke med drengen. Det er en jættefin kage, og tak for tippet om hvor man kan få sådan noget fint hvor man ikke behøver klippe klister i ugevis. KH bedstemorkaren

  SvarSlet
 2. Uhmmm lækker kage...håber I havde en dejlig dag

  SvarSlet
 3. Så spennende, han er en heldig gutt som fikk en sånn fin bursdag :-)
  Ønsker deg en fin dag :-) Anita

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥