Gå videre til hovedindholdet

Fødselsdag #2

Så blev det søndag og dagen, hvor sønnen skulle holde fødselsdag for drengene i klassen..  
8 stykker har været på besøg og der er blevet leget både ude og inde - Skønt at have fødselsdag om vinteren, så der er mulighed for en rask lille sneboldkamp ;0)

Sønnen havde som tidligere nævnt valgt Robot tema - eller "Rum robot tema".. Her følger lidt billeder af bordet og kagen:


Jeg havde dækket op til "rødderne" i stuen.. Tallerkener, kopper, flagranke mv. havde jeg købt i netbutikken "Magiske Minder" , som helt sikkert er et besøg værd hvis du skal holde fødselsdag - jeg skal ihvertfald forbi igen, når lillesøster skal have veninderne på besøg til marts ;0)


På flagranken var noget af billedet i 3D, som man kunne se med 3D brillerne, der lå ved hver plads..


..og så til kagen - det lykkedes at få lavet et fin Robot-mand :0)
Jeg lavede en chokoladekage i en bradepande, som jeg så skar ud i forskellige stykker og satte sammen. Hele herligheden er overtrukket med "gammeldags" blå og hvid glasur og MM's..

BLIP BLIP..

Imellem frokost og kage havde vi arrangeret skattejagt udenfor. Gårdejeren havde lavet skattekort og ved hver "post" fik drengene et bogstav som de til sidst skulle sætte sammen til et ord - dette ord ville så afsløre hvor skatten var. Jeg synes det er lidt sjovt at udnytte, at de nu er så store så de kan stave..

Nu er drengene taget hjem igen, roen har sænket sig på Gården - men kun for et øjeblik - for om lidt venter spændende VM finale mellem Danmark og Spanien - KOM SÅ DRENGE!!


Rigtig god aften derude - og god kamp ;0)

Kommentarer

 1. Tillykke med drengen. Det er en jættefin kage, og tak for tippet om hvor man kan få sådan noget fint hvor man ikke behøver klippe klister i ugevis. KH bedstemorkaren

  SvarSlet
 2. Uhmmm lækker kage...håber I havde en dejlig dag

  SvarSlet
 3. Så spennende, han er en heldig gutt som fikk en sånn fin bursdag :-)
  Ønsker deg en fin dag :-) Anita

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.