Gå videre til hovedindholdet

Uhm lørdag..

Mmm det har været en rigtig dejlig lørdag..
Jeg har haft besøg af en gammel ven - det er et par år siden vi sidst har set hinanden, så der var en del at sladre om :0)
Jag var så heldig at få denne fine buket af hende

Sød ik?

Tror det er klamatis, der er bundet med..
En rigtig god ide synes jeg.

Ellers har dagen bare båret præg af afslapning - har set en film med ungerne og så ellers bare nulret lidt rundt i haven - skønt..

Her til aften gjorde jeg lidt ekstra ud af aftensmaden mv.- meget hyggeligt engang imellem at gøre lidt ekstra ud af det - "bare fordi.." ;0)


Menuen stod på oliven og hvidløgsbrød til forret, lækker kylling med parma og frisk pasta og så lidt kaffe og kage til dessert - uhm..

Hvidløgsbrødene er iøvrigt super lette at lave:
Daggammelt brød i skiver ( gerne et italiensk et af slagsen..). Herpå kommer der en blanding af  revet ost, olivenolie, hvidløg og oregano - og så en tur i ovnen på 200 grader..

Nu er ungerne blevet puttet og Gårdejeren er igang med at finde en film vi skal se :0)

Ha' en dejlig aften

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.