Gå videre til hovedindholdet

Endelig!!

Først røg kameraet og så røg internetforbindelsen - så er det dælme ikke let at være blogger!! Men nu ser det ud som om vi igen er online..
Desværre har jeg endnu ikke fundet en løsning på kameraproblemet - tror jeg må søge professionel hjælp i en fotoforretning - æv altså.. Men jeg har aller nådigst fået lov til at låne sønnens Ipod til at tage billeder med - kvaliteten er ikke helt den samme, men det må I bærer over med :0)

Den sidste uge har stået på lidt af hvert - shopping( uhm..), tordenvejr - og hermed nebrud af telefon, tv og internet ( knapt så meget uhm..), havearbejde, afslapning ( kommer helt naturligt efter en omgang havearbejde..smiler..) familie udflugt til dyrskue ( nej, vi havde ingen maskiner med hjem i år - men jeg vandt 3 pakker spåner, som man bruger til strøelse, så tror kanin(erne) er dækket ind..), planteindkøb, spisning med veninder ( sladre, sladre..SKØNT.. ) og så har jeg været så heldig at få fingrene i en gammel skolepult (fedt, fedt, fedt ) - men mere om det i et andet indlæg..

Men som sagt har jeg været lidt på shopping og efter et besøg i en af favoritbutikkerne i Køge, kom der lidt planter med hjem - en "Teblomst" og "Lakrids basilikum" - og jo, den dufter faktisk lidt af lakrids, men jeg har endnu ikke brugt den..

Teblomsten har fået plads her på trappen ved hoveddøren:

Det er Teblomsten længst til venstre..

Lidt tættere på..
Jeg kendte ikke Teblomsten ( som formentlig også har et andet navn ), men synes den er rigtig fin og ingen tvivl om den måtte med hjem..
Synes den står så fint i den rustikke lerpotte her.. 

Lidt detaljer fra trappen..

Ja, det var så et lille "pip" fra mig - og så skulle der gerne komme indlæg som der plejer igen ;0)

Håber I har det godt derude - glæder mig til at læse hvad I går og laver..

Rigtig god aften

Kommentarer

  1. Træls når skidtet ikke virker ...
    så velkommen tilbage til bloggen ;0)
    Hyggeligt ser det ud ved døren

    SvarSlet
  2. Det ser hyggeligt yd ovenstående arrangement Brita

    SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.