Gå videre til hovedindholdet

Jeg ♥ roser

Derfor er kaffekoppen her, også en af mine absolutte favoritter.. 

Det er næsten som om kaffen smager lidt bedre ;0)

Koppen stammer fra stellet "Redouté Roses" .

Det er ikke et stel jeg bruger så tit - mest fordi jeg ikke har så mange dele, men idag har det været fremme, fordi vi har haft gæster til eftermiddagskaffe - så hyggeligt :0)

Lige nu nyder jeg et stille øjeblik for mig selv, mens Gårdejeren spiller bold med ungerne.. 


 Rigtig god aften derude

Kommentarer

 1. En af måderne at forkæle sig selv og sine gæster på, er ved en smuk opdækning, f.eks. som med dine kaffekopper med rosen.

  Jeg synes virkelig en smuk opdækning får god mad og drikke til at smage endnu bedre :-)

  Selv i dagligdagen prøver jeg at få bord og mad til at se indbydende ud, for hvorfor ikke give sig selv den glæde så ofte som muligt, det koster jo ikke ekstra.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Vivi
   Jeg er fuldstændig enig med dig - det er ren forkælelse, når der er gjort lidt ud af borddækningen - også til hverdag.. Som du siger - det koster jo ekstra, men det gør bare så meget og kan løfte et almindelig hverdagsmåltid ;0)
   Ha' en dejlig aften
   KH.

   Slet
 2. Hej, en flot kop og ja det er som om at kaffen smager lidt bedre. Jeg samler selv på gamle blomster kopper, men de skal helst være forskellige. Jeg bruger dem når jeg har veninder til kaffe , og så går snakken rigtig om hvad for en de hver især bedst kan lide....ret sjovt. Jeg har nogle gamle desserttallerkner, cremfarvede med guldkandt, som jeg bruger sammen med kopperne. Hav en god aften.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hejsa
   Ja stellet her har også været brugt til venindehyggestunder :0)
   Sikke en god ide at bruge forskellige kopper - jeg har set det før, men ikke selv fået kastet mig ud idet.. Egentlig fjollet for jeg har også lidt svært ved at gå forbi smukke blomsterkopper mv .. Kunne godt forestille mig det vil få snakken til at gå lidt - på en god måde altså ;0)
   Også god aften til dig
   KH.

   Slet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.