søndag den 22. juli 2012

Jeg ♥ roser

Derfor er kaffekoppen her, også en af mine absolutte favoritter.. 

Det er næsten som om kaffen smager lidt bedre ;0)

Koppen stammer fra stellet "Redouté Roses" .

Det er ikke et stel jeg bruger så tit - mest fordi jeg ikke har så mange dele, men idag har det været fremme, fordi vi har haft gæster til eftermiddagskaffe - så hyggeligt :0)

Lige nu nyder jeg et stille øjeblik for mig selv, mens Gårdejeren spiller bold med ungerne.. 


 Rigtig god aften derude

4 kommentarer:

 1. En af måderne at forkæle sig selv og sine gæster på, er ved en smuk opdækning, f.eks. som med dine kaffekopper med rosen.

  Jeg synes virkelig en smuk opdækning får god mad og drikke til at smage endnu bedre :-)

  Selv i dagligdagen prøver jeg at få bord og mad til at se indbydende ud, for hvorfor ikke give sig selv den glæde så ofte som muligt, det koster jo ikke ekstra.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Vivi
   Jeg er fuldstændig enig med dig - det er ren forkælelse, når der er gjort lidt ud af borddækningen - også til hverdag.. Som du siger - det koster jo ekstra, men det gør bare så meget og kan løfte et almindelig hverdagsmåltid ;0)
   Ha' en dejlig aften
   KH.

   Slet
 2. Hej, en flot kop og ja det er som om at kaffen smager lidt bedre. Jeg samler selv på gamle blomster kopper, men de skal helst være forskellige. Jeg bruger dem når jeg har veninder til kaffe , og så går snakken rigtig om hvad for en de hver især bedst kan lide....ret sjovt. Jeg har nogle gamle desserttallerkner, cremfarvede med guldkandt, som jeg bruger sammen med kopperne. Hav en god aften.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hejsa
   Ja stellet her har også været brugt til venindehyggestunder :0)
   Sikke en god ide at bruge forskellige kopper - jeg har set det før, men ikke selv fået kastet mig ud idet.. Egentlig fjollet for jeg har også lidt svært ved at gå forbi smukke blomsterkopper mv .. Kunne godt forestille mig det vil få snakken til at gå lidt - på en god måde altså ;0)
   Også god aften til dig
   KH.

   Slet

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥