Gå videre til hovedindholdet

Et hyggeligt sted..

Idag har jeg haft fri. Fridagen er blevet brugt i selskab med min svigerinde -ren tøsehygge med cafebesøg, snak - masser af snak og lidt shopping ;0) Det har været en skøn dag - ren balsam for sjælen.

Vi var en tur i Roskilde. En rigtig dejlig by, hvis du spørger mig. Mange gode butikker og hyggelige spisesteder og cafeer. Vi spiste frokost i Korsbæk butik og cafe og har du planer om at tage en tur til Roskilde, må du ikke snyde dig selv for et besøg her - det kan varmt anbefales.


Det er en rigtig hyggelig butik, hvor der i det ene hjørne er indrettet en lille cafe, hvor du både kan købe lidt let frokost, eller en kop kaffe og stykke kage - og her serveres der altså gammeldags æblekage, kiksekage og andre lækkerier som "min mormor lavede dem" :0)I butikken kan du købe kaffe, te og andre lækkerier, samt lækkert brugskunst.

Billede lånt lige her

 Alt sammen i en rigtig hyggelig og nostalgisk stemning. Jeg holder meget af sådanne steder - steder med sjæl ;0)


Kommentarer

 1. Sikke et herligt sted. Skønt med sådan en tøsetur.
  Kærlig hilsen Anette

  SvarSlet
 2. Det ser og lyder super hyggeligt - tak for tippet, den butik/cafe vil jeg da helt sikkert besøge hvis jeg kommer til Roskilde.
  God dag.
  Anita

  SvarSlet
 3. I love this butik! We visited last year in summer again, after 3 years. New location and so cozy.
  Greetings
  Karina

  SvarSlet
 4. den er SÅ hyggelig den butik - må vist snart på besøg igen og så smage deres kager :) kh Pia

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.