Gå videre til hovedindholdet

Stillestund i køkkenet

..jeg nød lige en lille stillestund i køkkenet idag, efter at have brugt hele formiddagen udenfor under BLÅ himmel. Det var nemlig mig, der havde fået æren af at være til fodboldkamp med sønnen idag. Dejligt, når vejret viser sig fra sin bedste side :0) 
Men også rart at komme ind i varmen igen, med en god kop kaffe og lidt inspiration til nye projekter fra bogen "Skønne forvandlinger", fra Jeanne d'Arc Living, som netop er landet i butikken.


Som I måske kan ane bagerst i billedet, er der kommet lidt skrift på væggen i køkkenet. Det er en wallsticker, som jeg har fundet lige her på www.wallstickerland.dk Det var et "stykke med bart" ved siden af tallerken rækken og jeg syntes at teksten her var lidt fin..Det er faktisk sønnen der har været med til at vælge den - og sjovt nok lægger han meget vægt på den sidste sætning ;0)

Jeg var lidt spændt på om jeg kunne få teksten til at sidde fast på væggen, der er nemlig glasvæv. Men det virkede - jeg skulle bare være lidt mere omhyggelig med at "gnide" teksten på plads. Så nu sidder den der og jeg er godt tilfreds med resultatet.

Jeg har faktisk fået mulighed for at give mine læsere en rabatkode, hvor I kan få 20% rabat på wallstickers hos www.wallstickerland.dk 
Så hvis du mangler lidt tekst eller billeder på en af dine vægge, kan du bruge rabatkoden her - gaardejerindensunivers, så bliver der automatisk trukket 20% fra dit køb.RIGTIG GOD LØRDAGKommentarer

  1. Sikke en flot wallsticker - jeg ku' godt fristes, især når du fortæller, de kan bruges på glasvæv!

    SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.