Gå videre til hovedindholdet

"Kan du bruge flere.."

..det var hvad køkkendamerne på arbejdet spurgte mig om inden jul. Det handler om konservesdåser - og nogle i en god størrelse.
Svaret var JA! De kender mig jo efterhånden ;0)


Dåserne har nu fået en omgang Vintage Paint fra Jeanne d'Arc Living, som jeg forhandler i butikken og så har jeg for første - men bestemt ikke sidste gang, leget lidt med møbeldekorationer - ligeledes fra JDL. 


Jeg startede med at male dåserne i farven "Warm cream", herefter limede jeg møbeldekorationerne på. Da de var tørre duppede jeg maling på med en våd klud.
Jeg synes resultatet er blevet super godt - og faktisk ligesom jeg havde forestillet mig :0) 

Jeg beklager det dårlige lys, men det er lidt en udfordring at tage billeder i det her gråvejr..

 Jeg tænker man kan bruge dåserne til opbevaring eller om potteskjulere som her.Kommentarer

 1. Hvor er de fine :) Sikke en god ide til genbrug :) kh Pia

  SvarSlet
 2. De er blevet super fine, det må prøves en dag.

  SvarSlet
 3. Hvor er de fine.. Jeg malet også på livet løs...

  SvarSlet
 4. Hejsa Gårdejerinde.
  Sikke flotte du har fået lavet dine tomme dåser. Sikke dog en super god ide. Det har jeg aldrig tænkt på.
  Tror da jeg skal til at samle konserves :)
  Tusind tak for ideen.

  Rigtig god aften

  Charlotte (Hos villa Fryd)

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære opslag fra denne blog

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Kastanjekrans

Jeg legede lidt med kastanjer igår aftes og her er resultatet: Lige nu hænger den på husvæggen, men den kan sagtens bruges liggende også.. Jeg er ikke helt sikker på den skal blive hængende her, men lige nu er det fint nok :0) Her lidt tættere på.. Prøv lige at se de smukke efterårsfarver.. Hvis du har lyst til at kaste dig ud i samme projekt, kommer her en kort vejledning: KASTANJEKRANS Materialer: * Halmkrans * Mos * Kastanjer - mange og i forskellige størrelser * Skallen fra kastanjer * Vinseltråd ( ståltråd på rulle..) * "Elefantråd" ( lidt tykkere ståltråd - købes i bundter ) - klippes i kortere stykker og bruges til at fastgøre kastanjerne.. ( stikkes i kastanjerne på samme måde, som når man laver kastanjedyr ) - skallerne har jeg kun fastgjort i spidsen.. Mos bindes på halmkransen med vinseltråden.. Herefter fastgøres kastanjer og skaller på kransen. De skal sidde tæt og så er det bare at "pusle" lidt og vende og dreje, så de sidder som du helst vil.

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.