Gå videre til hovedindholdet

Hylde i bryggerset

Herhjemme er januar ofte en måned der bliver brugt til forskellige indensdørs sysler - og stort set altid en eller anden form for omrokering, renovering eller lign. 
Sådan er det også i år. I stalden er der gang i to projekter lige for tiden - nye hestebokse og butiksudvidelse ( mere om det på et andet tidspunkt ) og indenfor er det små projekter, såsom nye hylder op, flytte lidt rundt på møbler her og der og så lidt små maleopgaver.. 

Idag fik jeg lokket Gårdejeren til lige at bruge et øjeblik på at sætte en ny hylde op for mig. 


Jeg har længe gerne ville have en hylde op i bryggerset, men har ikke kunne finde den rigtige. Den er nu fundet og idag kom den altså op :0)


Hylden er nyproduceret, men er patineret som om den har et nogle år på bagen. Jeg synes den er rigtig fin og er med til at skabe en hyggelig stemning herude.Under hylden hænger der en række kroge - lige til at hænge en kurvfuld forår på :0) Dejligt.. 
I skrivende stund er der ikke meget forår udenfor - her suser det noget og vi venter lidt spændt på hvor slemt det bliver.. Alle løse ting og sager er taget ind, så vi krydser fingre..
Kommentarer

 1. Skøn hylede med knager, sådan nogen kan man ikke få for mange af. Sød kurv med hyacinter.
  Det lyder spændende med både hestebokse og udvidelse af butikken.
  Kærlig hilsen Anette

  SvarSlet
 2. Det er jo bare om at udnytte at januar ikke er nogen stor havemåned, så man har tid til indendøres sysler :)

  Fin hylde du har fået dig der :)

  SvarSlet
 3. Hylder er gode at have! Håber I er kommet godt igennem stormen!
  God søndag :-)
  Kh Nana

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.