Gå videre til hovedindholdet

En blandet fornøjelse

Igår var min mor og jeg afsted på interiør messen "North Modern" i Bella centret - den har også tidligere heddet Design Trade.
Inden vi tog hjemmefra, havde jeg kigget lidt på udstillerlisten og konstateret at hovedparten af de firmaer jeg normalt handler med, ikke deltog æv.. Men altså derfor kan man jo godt tage afsted og se, hvad der rør sig :0)


Vi havde en dejlig tur min mor og jeg. Fik spist lidt god frokost, drukket en masse kaffe og talt med mange søde mennesker.  Det blev også til et par nye kontakter og jeg fik da også bestilt lidt hjem til butikken..

Lækre puder i sarte pasteller..uhh følte mig meget fristet til at købe hele bunken..
Beton krukkerne er også ret fede, synes jeg..

Men super inspireret - dét er jeg ikke blevet og det kan godt ærgre mig en lille smule. Særligt, når jeg er igang med at udvide butikken, havde det været fedt med nogle input og ideer, hvor man bare tænker - "det kan jeg bruge og det kan jeg gøre.." osv.. 

Fine glas i sommerfarver fra Cozy Living - dem måtte jeg altså have hjem til butikken..

Men pyt.. jeg må kigge lidt her i blogland, hvor der altid er god inspiration at hente :0) Måske er der nogen af jer der skal på Formland.. der ville jeg gerne have været, men det har jeg desværre ikke mulighed for denne gang. Det må blive til efteråret istedet..

Overvejer også meget kraftigt at indkøbe denne måtte til butikken..
Kommentarer

 1. Sådan en måtte kunne vi godt bruge herhjemme :o)
  Æv du ikke fandt nyt guld til butikken.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg synes også den måtte var rigtig fin ;0)

   Slet
 2. Jeg tager på Formland hver år, men må desværre også sige, at det ikke er hvad det har været. Alle de spændende udstiller, udstiller slet ikke mere i Danmark og nogle udstiller er flyttet fra Formland i Herning til Bella Centret, så det er ved at være en kedelig affære, manglende inspiration, som du også efterlyser, øv øv, kh Margit

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er ærgerligt når man tager afsted og ikke kommer hjem med det man havde håbet.. Jeg synes udstillerlisten til Formland ser lidt bedre ud end til Bella, så håber du får en god og inspirerende tur :0)

   Slet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.