Gå videre til hovedindholdet

Sensommer sysler

Sikke et fantastisk vejr vi har haft idag :0) Lige til at gå og hygge lidt udendørs..Datteren og jeg har samlet adskillige æbler op idag - der er nok til både dyr og mennesker 
( ved vist godt hvad weekenden skal bruges til.. - læs: alt med æbler, herunder grød, most mv.). Idag er nogle af æblerne også brugt til et par fine kranse. Den ene fik plads på datterens legehus ( billedet ovenover ). Den anden kom til at hænge ved bordet i vognporten, hvor jeg også fik ordnet og fornyet lidt idag.

Lidt nye efterårsblomster og en lanterne der har fået ny plads..


Betonhjertet her har jeg selv støbt. 
Formen er fundet i Panduro. Jeg skal helt sikkert have støbt lidt flere, for de er da egentlig ret gode at bruge sådan her.. 


Dejligt når man bare kan gå og hygge og ordne lidt :0)
Kommentarer

 1. Ja det er ren havelykke, bare at gå og nusse og pynte op til glæde for både øje og sjæl.

  SvarSlet
 2. Hvor ser det bare fint ud - rigtig efterårsstemning :-)

  SvarSlet
 3. Hyggeligt. Det ser fint ud med æblekransen :-)

  SvarSlet
 4. Hvor ser det bare hygsomt ud :-)

  Ha´en dejlig dag.

  Knus Susi

  SvarSlet
 5. Det er så dejligt når man kan pynte med gaver fra egen have :-)

  SvarSlet
 6. Hyggeligt. Æblekranse lavede jeg også tit da jeg havde masser af æbler. Savner det.

  SvarSlet
 7. Smukke billeder og dejlig stemning, født af din datter og dig :-)

  SvarSlet
 8. wunderschöne herbstliche dekoration!!! liebe grüße von angie aus deutschland

  SvarSlet
 9. Skønne, skønne billeder, søde Gårdejerinde <3
  Ha´en skøn aften.
  Knus Mette

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.