Gå videre til hovedindholdet

Projekt træhytte #2

Så er det vist på tide med en lille opdatering om Projekt Træhytte.Der er nu ikke lang tid til træhytten er helt færdig og jeg bliver faktisk næsten lidt misundelig, omend jeg synes det er lidt grænseoverskridende at færdes i de højder ;0)

 
Men udsigten deroppe er altså fantastisk..


Træhytten har nu fået tagpap, vinduer og dør og arbejdet med sidebeklædningen er begyndt. Idag blev gangbroen færdig.
  Ja faktisk kan man vel næsten kalde den en lille terrasse..


 Han kunne faktisk godt have en lille stol stående, der ved siden af døren ik..

Et lille kig op i trækronerne..

Nu er der snart klar til indretning - jeg har lovet at sy nogle store puder og så må vi lige forbi tæppehandleren, for at se om vi kan finde en rest gulvtæppe.
Tænker det bliver et yndet tilholdssted - særligt når lillesøster driller for meget. Sønnen har i øvrigt tjekket om den trådløse netforbindelse, kan række derud - og det kan den :0) Så det er ikke sikkert vi kommer til at se meget til ham og kammeraterne.. 

Mmm gad godt være 9 år igen..

Kommentarer

 1. Sikke en fantastisk hytte oppe mellem trækronerne. Så kunne jeg også godt drømme om at være 9 år igen :-) har altid elsket huler. Glæder mig til at se den indeni, når du får syet store puder, som drengene kan slænge sig i.

  SvarSlet
 2. Hvor ser det godt ud. Det er alletiders gode ide. <3
  God dag.
  Knus Birgitte

  SvarSlet
 3. Fantastisk barndomsdrøm :-) Jeres søn er en meget heldig dreng :-) Glæder mig til at se indretningen, det ender med at hele familien vil hygge deroppe i trækronerne :-)

  SvarSlet
 4. hej
  ja, det er sundt og skønt med hjemmelavet saft, men du ved vel , du ikke behøver ribbe bærerne. jeg vil foreslå dig at investere
  i en saftkoger i stål, når den kommer på tilbud, jeg fik en i Netto sidste år til 99 kr.( måske fordi det var den sidste) . hvis du har mange æbler i haven, der falder ned og får stød, er det bare op i gryden og vupti har du saft. Du kan så også lave lidt gele.
  Skøn hule!!!
  hilsen Kirsten Hillerød

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.