Gå videre til hovedindholdet

Computer tid..

I det sidste stykke tid, har jeg brugt meget tid bag computerskærmen. Det er ikke her jeg synes det er sjovest at sidde - medmindre jeg læser blogindlæg naturligvis ;0) Men det har været nødvendigt, for jeg har nemlig knoklet med at få butikkens netbutik op at køre. Jeg har fået flere forespørgsler på om jeg dog ikke havde en netbutik også - så nu skulle det altså være..

Det er en helt ny verden for mig - og lidt svært! Jeg har helt sikkert meget at lære endnu, men jeg synes faktisk, der er kommet et fint resultat ud af det -og så må jeg indrømme at det da også er lidt skægt at lave en netudgave af butikken..

Du kan besøge netudgaven af butikken lige her. Velkommen i butikken :0)


Billedet her er et stemningsbillede, fra den del af haven jeg kan se fra vinduet i arbejdsværelset. Der er gang i efterårsfarverne nu - så smukt.

Kommentarer

  1. Stort tillykke med netbutikken, har været inde og kigge. Hvor er den fin og spændende med kundearrangementerne.

    SvarSlet
  2. Til lykke med netudgaven! Den ser super fin ud :-)

    SvarSlet
  3. Tillykke med åbningen. Jeg glæder mig meget til at følge din butik også. Kh B

    SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.