Gå videre til hovedindholdet

Lørdags buket fra haven - og hyggeligt besøg i Butikken

Selvom det har været lidt overskyet idag, har det været meget mildt. Jeg har malet vinduer idag og så har jeg været et smut i haven og samlet lidt blomster til en lørdagsbuket. 


Jeg har brugt Hortensia, Perikon og roser - skønt at man stadig kan hente roser i haven :0)


Jeg har også haft åbent i butikken idag - det har jeg hver lørdag. Det er altid hyggeligt at få besøg i butikken, men idag blev jeg lidt overrasket. En af mine kunder kom nemlig hele vejen fra Jylland! Hun er fast læser her på bloggen og havde et ærinde i nærheden af butikken - og tænk engang, så ville hun lige kigge forbi :0) Det var rigtig sødt af hende, synes jeg. Og hyggeligt at møde en af jer der læser med bag skærmen..


Rigtig god aften til jer derude 
Kommentarer

  1. Skøn buket! Og, ja, det må være SÅ hyggeligt at få besøg i butikken :-) Jeg er begyndt at arbejde mere målrettet på at få en fysisk udgave af Drømmegaven, men det varer nu nok ret længe før det bliver til virkelighed.

    SvarSlet
  2. Dejlig havebuket. Der er ikke noget bedre end de buketter man kan plukke i haven og naturen. Dem vil jeg meget hellere have end de fineste købte.

    God søndag.

    SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære opslag fra denne blog

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Kastanjekrans

Jeg legede lidt med kastanjer igår aftes og her er resultatet: Lige nu hænger den på husvæggen, men den kan sagtens bruges liggende også.. Jeg er ikke helt sikker på den skal blive hængende her, men lige nu er det fint nok :0) Her lidt tættere på.. Prøv lige at se de smukke efterårsfarver.. Hvis du har lyst til at kaste dig ud i samme projekt, kommer her en kort vejledning: KASTANJEKRANS Materialer: * Halmkrans * Mos * Kastanjer - mange og i forskellige størrelser * Skallen fra kastanjer * Vinseltråd ( ståltråd på rulle..) * "Elefantråd" ( lidt tykkere ståltråd - købes i bundter ) - klippes i kortere stykker og bruges til at fastgøre kastanjerne.. ( stikkes i kastanjerne på samme måde, som når man laver kastanjedyr ) - skallerne har jeg kun fastgjort i spidsen.. Mos bindes på halmkransen med vinseltråden.. Herefter fastgøres kastanjer og skaller på kransen. De skal sidde tæt og så er det bare at "pusle" lidt og vende og dreje, så de sidder som du helst vil.

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.