Gå videre til hovedindholdet

Aften rutine

Hver aften er der en særlig aften rutine..

Hestene skal lukkes ind og fodres, der skal lukkes for hønsene og kattene i stalden får også aftens mad.
Ofte går jeg en lille aftentur i haven - eller omkring marken, når jeg alligevel er ude -og tit med følgeskab af kattene :0)


Idag var der "selskab" ude på marken - ok selskab er måske så meget sagt, for rådyrene her, havde nok helst været fri for mig. 
Men det er altså lidt hyggeligt at kunne stå og betragte dem, sådan en skøn sensommer aften..


Indendørs er stearinlysene tændt - det er de stort set hver aften. En kop aften kaffe er ligeledes fast ritual.


Fredag aften står altid i hyggens tegn med fjernsyn og fredagsguf - mon ikke det er sådan i mange familier..

Har du mon også aften rutiner?

Kommentarer

 1. Her skal der også lukkes høns ind - fodres katte og hund. Hestene bliver ikke lukket ind, men jeg tjekker lige om de har det godt. Drivhuset skal vandes og så nyder jeg også tit en kop the i havehuset inden jeg går ind. Her har der også været fredagshygge i dag :-)

  Rigtig god weekend!

  SvarSlet
 2. Smukke billeder <3
  Faktisk er det dejligt med disse aften-rutiner.
  Jeg ønsker dig god weekend.
  Knus Birgitte

  SvarSlet
 3. Jeg tror det er sådan i mange familier og det skal der ikke kimpes af :-). Skønt syn med rådyrene, tænker du nyder det lige så meget som jeg, at være så privilegeret med sådanne syn i baghaven / haven :-)

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.